NEN


GAS2011 Het internationale evenement voor gasanalyse

maandag 12 april 2010, 10:48

Voor de zesde keer organiseren NEN en ISO/TC 'Analysis of gases' het evenement: Gas Analysis Symposium & Exhibition (GAS2011).

In het afgelopen decennium is dit driedaagse evenement uitgegroeid tot de ontmoetingsplek voor onder andere onderzoekers, (petro)chemici, gasproducenten en -leveranciers, fabrikanten van analyseapparatuur en laboranten. Het evenement vindt plaats van 9 t/m 11 februari 2011 in Beurs-WTC Rotterdam.

'Call for papers'
De hoofdlijnen van het programma zijn bekend. Experts worden nu uitgenodigd om een lezing te geven over de ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Thema's zijn 'natural gas and LNG', 'metrology, accreditation and chemometrics', 'sampling; equipment and techniques', 'alternative fuels', 'process analysis', 'trace contaminants; towards ppt detection', 'health and environmental measurements' en 'gas sensors'. Lezingen zullen in drie parallelsessies worden gehouden. De voertaal is vanzelfsprekend Engels. Geïnteresseerden kunnen een samenvatting indienen ter beoordeling aan de programmacommissie. In de 'first call for papers' (pdf) is meer informatie hierover te vinden.

Meer dan alleen lezingen
Naast een uitgebreid symposiumprogramma biedt GAS2011 andere mogelijkheden voor het uitwisselen van kennis en ervaring. Een beursvloer van meer dan 1.000 m2 biedt ruimte voor bedrijven om hun nieuwste producten en diensten onder de aandacht van een groot publiek te brengen. Hiertoe worden in de pauzes van het symposium speciale product showcases georganiseerd. Nieuwe ontwikkelingen kunnen ook door middel van posters worden gepresenteerd. In het programma zijn verder andere netwerkgelegenheden ingebouwd, zoals een openingsborrel en een avondactiviteit met diner.

Meer informatie
Voor meer informatie over GAS2011 kunt u contact opnemen met NEN Energiewinning, Jarno Dakhorst, telefoon 015 - 2 690 245, e-mail energy@nen.nl. Natuurlijk kunt u ook de GAS2011 website bezoeken en zich daar abonneren op de gratis elektronische nieuwsbrief. Bent u geïnteresseerd over de mogelijkheden van een beursstand of in sponsoring van GAS2011? Neem dan contact op met Pauline van Rheeden, telefoon 015 - 2 690 147, e-mail gas@nen.nl.