Gemeente Hoorn

Bureau Stadstoezicht start spreekuur in serviceloket B & O

Vanaf maandag 12 april houdt Bureau Stadstoezicht iedere maandagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur een spreekuur in het serviceloket Bangert en Oosterpolder. Tijdens dat spreekuur kunnen inwoners van de wijk Bangert en Oosterpolder en de omliggende wijken naar het serviceloket komen om klachten, suggesties en tips met Bureau Stadstoezicht te bespreken.
Doel
Het doel van een spreekuur is om de lijntjes van de bewoners van Hoorn naar Bureau Stadstoezicht korter te maken. Door een spreekuur te houden wil Bureau Stadstoezicht te weten komen hoe de inspecteurs Bangert en Oosterpolder en de omliggende wijken veiliger en plezieriger kunnen maken. Het spreekuur loopt in ieder geval tot de zomer, bij voldoende belangstelling wordt het spreekuur na de zomer doorgezet.

Bureau Stadstoezicht
Iedereen wil in een veilige en leefbare omgeving wonen. Overlast in de openbare ruimte tast die leefbaarheid, veiligheid en kwaliteit aan. Bureau Stadstoezicht is er om overlast te voorkomen en zo nodig terug te dringen. Met toezicht en handhaving wil Bureau Stadstoezicht bereiken dat iedereen zich in de openbare ruimte gedraagt volgens de regels die daar gelden.
Laatste wijziging van deze pagina: 12 april 2010