Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 12-04-2010

Politie arresteert vrouw na bijten echtgenoot

OOSTERHOUT - De politie heeft vanmorgen in een woning in Oosterhout een 36-jarige vrouw gearresteerd. Ze wordt verdacht van mishandeling van haar 41-jarige man. Hij deed aangifte bij de politie

Het tweetal die verwikkeld is in een echtscheiding kregen gisteravond woorden met elkaar in een woning in Oosterhout. De woordenwisseling mondde uit in een conflict waarbij de vrouw haar man sloeg en meerdere keren beet. Ten gevolge hiervan liep hij enkele verwondingen op.

Man mishandelt echtgenote

GEERTRUIDENBERG - DE politie heeft gisteravond op het politiebureau in Geertruidenberg een 34-jarige man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 43-jarige vrouw te hebben mishandeld. Hij is in het belang van het onderzoek op het bureau in verzekering gesteld.

Het tweetal kreeg gistermiddag rond 18.00 uur ruzie in de woning van de vrouw. Tijdens de woordenwisseling bedreigde de man haar woordelijk met de dood. De woordenwisseling mondde uit in een conflict waarbij de man een schaar pakte en het slachtoffer daarmee bedreigde. De vrouw trachtte de woning uit te vluchten. De verdachte hield haar tegen en sloeg haar in het gezicht. Het lukte haar te ontkomen en de politie te informeren die een onderzoek instelde. Agenten troffen de man niet meer in de woning aan. Wel lukte het contact met hem te krijgen waarop hij zich korte tijd later op het bureau meldde.

Dronken automobilist veroorzaakt verkeersongeval

DONGEN - De politie heeft gisteravond, rond 18.30 uur op de Nieuweweg een 39-jarige Tilburgse automobilist aangehouden voor het rijden onder invloed. De man reed als bestuurder van een auto vanuit de richting Tilburg over de Nieuweweg. Tijdens een inhaalmanoeuvre verloor hij de controle over zijn voertuig en botste tegen een boom. Door de klap schoot de auto en kwam via een tweede boom tot stilstand in een sloot. Gewaarschuwde agenten troffen de auto met bestuurder aan. De man verkeerde onder invloed van alcohol. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 805 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 12-04-2010 13:05 | © Regio Midden en West Brabant |