Lilly Nederland is "Great Place to Work(R)"

12/04/2010 14:30

Eli Lilly Nederland BV

Lilly stijgt van tiende naar vierde plaats in werknemersonderzoek

HOUTEN, AMSTERDAM, 12 april 2010 - Op donderdag 8 april jl. is in Amsterdam tijdens het Great Place to Work(R) Congres de award voor Beste Werkgevers 2010 uitgereikt. Lilly Nederland is zeer verheugd dat ze sinds vorig jaar zes plaatsen is gestegen van de tiende naar de vierde plaats.

Great Place to Work(R) Institute onderzoekt en evalueert jaarlijks werkgevers op goed werkgeverschap. Lilly Nederland heeft in maart jl. voor de 2e keer deelgenomen aan het werknemersonderzoek van Great Place to Work(R) (GPTW). Het management van de Nederlandse vestiging van het internationale farmaceutische bedrijf wilde graag toetsen hoe het staat met de zogenaamde "zachte" kanten van goed werkgeverschap. Hierbij manifesteert vertrouwen zich in iedere werkrelatie. Medewerkers zijn enthousiast en gepassioneerd over hun werk en de missie van het bedrijf. In een werkomgeving waar vertrouwen heerst werken mensen actief samen, wat resulteert in positieve werkrelaties, meer winst en hogere productiviteit.

Andrew Oxtoby, Managing Director Lilly Nederland: "Uit de uitslag van het GPTW onderzoek blijkt dat het werkklimaat en ook de kernwaarden door de medewerkers van Lilly Nederland bijzonder worden gewaardeerd. De medewerkers vormen een enthousiast, professioneel en dynamisch team waar kwaliteit en ethiek in het functioneren een belangrijke rol spelen. Een open en stimulerend klimaat is voor Lilly Nederland erg belangrijk. Wij zijn trots op deze toppositie binnen het Nederlandse bedrijfsleven".

Zie ook www.greatplacetowork.nl

De drie kernwaarden: respect voor mensen, integriteit en excelleren, gelden voor de wereldwijde Lilly-organisatie. Elke medewerker binnen Lilly Nederland heeft een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid en wordt geacht in staat te zijn de juiste keuzes te kunnen maken met inachtneming van de kernwaarden, zoals die voor Lilly zijn geformuleerd.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.lilly.nl