Gemeente Leidschendam-Voorburg


Start verkiezingen Vrijwilligersprijs 2010

12 april 2010 - Dit jaar wordt voor de derde keer de Vrijwilligersprijs uitgereikt in de gemeente Leidschendam-Voorburg. De prijs is een initiatief van de gemeente Leidschendam-Voorburg om zo actieve vrijwilligers en organisaties die een goed vrijwilligersbeleid voeren in de schijnwerpers te zetten. De organisatie van de verkiezing wordt verzorgd door het Vrijwilligerspunt in samenwerking met de gemeente.

Nomineren en stemmen
Vanaf nu tot woensdag 19 mei aanstaande kunnen vrijwilligers en organisaties aangemeld worden voor de nominatie vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie van het jaar 2010. De vakkundige jury selecteert uit alle aanmeldingen de genomineerden, waarna er vanaf dinsdag 26 mei kan worden gestemd. De uitreiking van de vrijwilligersprijs is op vrijdag 18 juni tijdens het Vrijwilligersfeest in het Groot Zijdepark.
Op de website www.vrijwilligersprijs.nl staat alle informatie over deze verkiezing.

Aanmelden en informatie
Aanmelden van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties kan via de website of schriftelijk. U kunt uw aanmelding met motivatie dan sturen naar:
Vrijwilligerspunt, Van Royenstraat 2, 2273 VD Voorburg o.v.v. verkiezing 2010.
Vergeet u niet uw eigen gegevens en motivatie te vermelden! Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg via 070-3004746 of info@vrijwilligerspunt.nl