LLiNK
LLiNK OBA Live ontvangt Arie Boomsma en

Femke Halsema

Het LLiNK radio 5 programma OBA Live ontvangt in de week van 12 april presentator en schrijver Arie Boomsma en GroenLinks fractievoorzitter Femke Halsema.

Op maandag 12 april spreekt presentator Pieter Hilhorst met Arie Boomsma over zijn boek 'De man en zijn lichaam'. In het boek, dat Boomsma samen met Vrij Nederland columnist Stephan Sanders schreef, staan 21 zeer uiteenlopende interviews. Mannen als Antoine Bodar, Ahmed Marcouch en Sebastiaan Labrie spreken openhartig over hun lichaam, seksualiteit, gezondheid en mannelijkheid.

Ze is de grappigste vrouw van Den Haag en heeft tussen het besturen door ook nog tijd om te twitteren. Presentator Teun van de Keuken ontvangt op woensdag 14 april GroenLinks lijsttrekker Femke Halsema. Zij koos ervoor niet bij haar gezin te gaan zitten maar maakt zich klaar voor de verkiezingsstrijd en de Tweede Kamerverkiezingen op 9 juni.

OBA Live

OBA Live is het radioprogramma over cultuur, maatschappij en politiek, live vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Op werkdagen is het te beluisteren op Radio 5 van 19:00-21:00 uur en live te bekijken via www.obalive.nl. Omroep LLiNK verzorgt de uitzendingen van maandag (Pieter Hilhorst) en woensdag (Teun van de Keuken).

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.

Noot voor de redactie,

LLiNK