Ingezonden persbericht

Persbericht - 8 april 2010

Radio 2 draait 5 dagen lang The Best Of The Best
De favoriete vijftig popidolen op Radio 2

Vanaf maandag 12 april staat Radio 2 vijf dagen lang volledig in het teken van de vijftig meest populaire artiesten. The Best Of The Best voert de luisteraar langs de onvergetelijke muziek en klassiekers van artiesten zoals Beatles en Rolling Stones, Queen en Abba, maar ook Bløf, Marco Borsato en Robbie Williams.

Crème de la crème
The Best Of The Best artiestenlijst werd samengesteld aan de hand van de resultaten van een representatief onderzoek naar de muziekvoorkeur van de Nederlandse bevolking en die van de luisteraars van Radio 2 in combinatie met de hofleveranciers van de Top 2000. Radio 2 presenteert een week met herkenbare en tijdloze muziek. Op de lijst van Radio 2 favorieten staat de crème de la crème van de popmuziek. Niet alleen grote hits van buitenlandse artiesten bepalen het geluid van The Best Of The Best, ook Nederlandse zangers, zangeressen en bands worden veelvuldig gedraaid.

Popquiz en Top 50
Kandidaten spelen tijdens The Best Of The Best op Radio 2 dagelijks een popquiz. In 22 Best Of The Best quizzen wordt de popkennis van de deelnemers getest. Op vrijdag zendt Radio 2 ter afsluiting vanaf 12.00 uur de Top 50 uit van de beste artiesten. De lijst wordt samengesteld aan de hand van de stem van de luisteraar. Popliefhebbers stemmen via radio2.nl op hun favoriete hits.

Voor meer informatie en de complete lijst van The Best Of The Best artiesten: www.radio2.nl



Ingezonden persbericht