Ingezonden persbericht

KINK FM STUURT JE NAAR DE LEUKSTE FESTIVALS VAN EUROPA

Hilversum, 8 april 2010 | Van 12 tot 16 april maken KINK FM-luisteraars kans op de KINK FM CAMPERTOUR. De winnaar van deze tour bezoekt deze zomer de vier leukste rock- & popfestivals van West-Europa. Samen met een vriend of vriendin reist de prijswinnaar in zijn eigen camper langs de festivals.

KINK FM-luisteraars maken van 12 tot 16 april kans op de KINK FM CAMPERTOUR. Deze toer van het station met de betere pop- en rockmuziek, voert de prijswinnaar samen met een vriend of vriendin langs vier van de beste festivals van West-Europa: de Nederlandse festivals Pinkpop en Lowlands, het Belgische Rock Werchter en Haldern Pop in Duitsland. Omdat ze per luxe camper reizen, hoeven de gelukkigen geen tent op het festivalterrein op te zetten, waardoor ze als KINK F.I.P. nog meer van de festivals kunnen genieten!

Om mee te doen moeten luisteraars KINK FM F.I.P. (Fucking Important Person) zijn. Luisteraars die nog geen lid zijn, kunnen zich gratis aanmelden op www.kinkfm.com. Als KINK FM F.I.P. kunnen ze vervolgens het woord 'KINK' (spatie) F.I.P. gebruikersnaam (spatie) Campertour naar 4414 (55 c.p.o.b.) om kans te maken op de fantastische festivalreis!*

Op vrijdag 16 april tussen 16.00 en 19.00 uur wordt door KINK FM-DJ Martijn Biemans tijdens de 'KINK 40' bekend gemaakt wie de winnaar is van de KINK FM CAMPERTOUR.

MARTIJN BIEMANS

Van maandag tot en met donderdag is Martijn Biemans van 14.00 en 17.00 uur te horen op KINK FM. Tijdens de middagshow hoor je de beste pop- & rockplaten, de Kink FM Concertagenda, het laatste popnieuws in de Kink FM Headlines, de 4 O' Clock Rock, de hoofdpunten van het ANP nieuws en om 16.30 uur 'Het Beste uit de Kink 40' met de drie platen uit de 'Kink 40' waar het meest op gestemd is. Op vrijdag presenteert Biemans van16.00 tot 19.00 uur de 'KINK 40' met de 40 beste songs van het moment.
KINK FM

KINK FM draait 24 uur per dag de betere pop- en rockmuziek. Op KINK FM hoor je dj's als Martijn Biemans, Henk Kanning, Nando Kok, Diederik van Zessen, Mark van der Molen, Metha de Vos en Jan Douwe Kroeske. KINK FM is in heel Nederland via de kabel, kinkfm.com, mobiele telefoon en satelliet te ontvangen. Via kinkfm.com kun je KINK TV bekijken maar ook luisteren naar de online radiostations KinkClassX, met 24 uur per dag een reis door de popgeschiedenis, en Kink Aardschok, met non-stop hardrock en metal. KINK FM is onderdeel van de V-Ventures.

Noot voor de redactie |