Gemeente Voorschoten

van Stolberglaan

Tijdelijke afsluiting Juliana van Stolberglaan

Vanwege het inrichten van een 30-km-zone is de
Juliana van Stolberglaan tussen de Johan Willem Frisolaan en de Wijngaardenlaan van maandag 12 april tot vrijdag 30 april afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Prins Bernhardlaan en de Wijngaardenlaan. (Brom)fietsers worden lopend langs de werkzaamheden geleid. De woningen aan de Juliana van Stolberglaan blijven te voet bereikbaar.

Afval ophalen
Het huisvuil, het GFT-afval en het papier wordt gewoon op de normale dagen opgehaald. De bewoners langs het afgesloten gedeelte van de Juliana van Stolberglaan, kunnen hun afvalbakken plaatsen tegenover de Johan Willem Frisolaan.

30-km-zones
Vanaf 2009 zijn alle wijken van Voorschoten 30-km-zones. Naast het plaatsen van de noodzakelijke verkeersborden, moet in 30-km-zones een drempel worden aangelegd bij de aansluiting op een wijkontsluitingsweg of doorgaande route. Bij de aansluiting van de Juliana van Stolberglaan op de Wijngaardenlaan wordt zo'n drempel aangelegd. Het gedeelte van de Juliana van Stolberglaan tussen de Johan Willem Frisolaan en de Wijngaardenlaan krijgt nieuwe bestrating.

Meer informatie: Servicepunt, telefoon: 0800 - 235 82 48 (gratis).
* 6 april 2010