Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 06 april 2010
BERBER ESHA JANSSEN IN ONM

credits: William Rutten
NIEUWE HOTTIE ZORGT VOOR ZOMERSE TEMPERATUREN

ONM-kijkers kunnen zich opmaken voor een nieuwe beauty: zangeres en actrice Berber Esha Janssen krijgt de rol van de mooie stewardess Donna. Als ze haar intrek neemt in het pakhuis, wordt ze door de mannen met open armen ontvangen. De vrouwelijke bewoners daarentegen zijn minder enthousiast en zien hun rivale liever gaan dan komen. Hun intuïtie klopt, want Donna blijkt een geraffineerde mannenverslinder. Berber Esha Janssen is vanaf maandag 12 april iedere werkdag van 19.00 tot 19.25 uur te zien in ONM bij BNN op 3.

De femme fatale zit binnen no-time achter Alex (Dirk Taat) aan, en probeert zo een wig te drijven tussen hem en Malu (Lauretta Gerards). Daarin blijkt ze behoorlijk bedreven. Berber: 'Donna is het type dat vanwege haar looks gewend is te krijgen wat ze wil. Absoluut geen lieverdje, maar geweldig om te spelen.' De actrice voelde zich al gauw thuis op de set: 'Ik kreeg meteen een aantal pikante scènes voor mijn kiezen, maar dankzij het team voelde ik me daar al snel comfortabel bij.' Naast actrice is Berber ook een getalenteerd zangeres. Eind april lanceert ze haar eerste single.

Fans van ONM kunnen de serie volgen via twitter en de ONM Shorts op de website. Wie ONM volgt, hoort niet alleen als eerste de laatste nieuwtjes, maar maakt bovendien iedere maand exclusief kans om een telefoongesprek te winnen met iemand uit de cast. Voor een uitgebreide omschrijving van de karakters: onm.bnn.nl.

----------



Ingezonden persbericht