IKON

W E E K O V E R Z I C H T

OBA Live op Radio 5
HUMAN, LLINK, NMO/NIO, IKON
Maandag 12 t/m vrijdag 16 april 2010
19.00-21.00 uur


* Maandag 12 april
Omroep: Llink, presentatie: Pieter Hilhorst

Pieter Hilhorst praat met Arie Boomsma over zijn boek ´De man en zijn lichaam´. In het boek, dat Boomsma samen met Vrij Nederland-columnist Stephan Sanders schreef, staan 21 interviews met zeer uiteenlopende mannen over hun lichaamsbeleving, seksualiteit, gezondheid en mannelijkheid.


* Dinsdag 13 april
Omroep: NIO, presentatie: nog onbekend

Gesprek met schrijver Ernest van der Kwast over zijn nieuwste boek ´Mama Tandoori´, het geromantiseerde verhaal over zijn Indiase moeder dat bol staat van de humor. Van der Kwast wordt door Herman Koch getipt als de nieuwe Salman Rushdi of eerder nog de Nederlandse Aravind Agida.


* Woensdag 14 april
Omroep: Llink, presentatie: Teun van de Keuken

Ze is de grappigste vrouw van Den Haag en heeft tussen het besturen door ook nog tijd om te twitteren. Presentator Teun van de Keuken ontvangt GroenLinks lijsttrekker Femke Halsema. Zij koos ervoor niet bij haar gezin te gaan zitten maar maakt zich op voor de Tweede Kamerverkiezingen op 9 juli.


* Donderdag 15 april
Omroep: IKON, presentatie: Jurgen Maas

Comedytrain bestaat 20 jaar en is nog steeds het middelpunt van stand-up comedy in Nederland. Jan Jaap van der Wal was als 17-jarige het jongste lid, nu is hij leider van dit gezelschap. Tussendoor vindt hij tijd voor een nieuwe muziektheatervoorstelling op basis van de roman ´De Kelner en de levenden´.


* Vrijdag 16 april
Omroep: Human, presentatie: Theodor Holman

Theodor Holman heeft Jaap van Ginneken te gast en praat met hem over zijn boek 'Gek met Geld', met 101 belangrijke inzichten uit de splinternieuwe vakken van de financiële psychologie en neurologie. Over geven en nemen, gokken en verzekeren, sparen en lenen, kopen en beleggen in aandelen. En over de dubbele bodems van raad geven, voorlichten en handelen.

OBA Live: Elke werkdag van 19.00-21.00 uur, afwisselend verzorgd door LLink, NMO/NIO, IKON en HUMAN. Actuele inhoud: www.obalive.nl

OBA Live is ook te zien op themakanaal Spirit 24 en Salto TV. Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op www.spirit24.nl resp. www.salto.nl


IKON