Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

9 april 2010

Ludieke actie voor DiversityWorks op het Binnenhof in Den Haag!

Aankomende maandag, 12 april, vindt er tussen 9.00 uur - 12.00 uur een ludieke actie plaats op het Binnenhof in Den Haag. Daar zal op dat moment een plenaire commissievergadering plaatsvinden inzake Nederlands-Antilliaanse en Arubaanse Zaken. Een promotieteam zal ter plekke op gepaste en opvallende wijze het carrière-evenement DiversityWorks promoten. DiversityWorks is de carrièrebeurs voor hoogopgeleide ambitieuze vrouwen en multicultureel talent (m/v) in de branches Juridisch, Financieel, Techniek, ICT, Marketing & Sales. De carrièrebeurs vindt plaats op dinsdag 13 en woensdag 14 april in de Passenger Terminal Amsterdam.

Opening door Ruud Lubbers
De heer Ruud Lubbers, voorzitter van de Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF en voormalig minister-president, zal om 10.15 uur officieel de carrièrebeurs openen. Daarna kunnen starters, (young) professionals en herintreders kennismaken met topwerkgevers als Accenture, De Nederlandsche Bank, de Politie, de Rijksoverheid, Schiphol Group, Unilever, PricewaterhouseCoopers, gemeente Amsterdam, Koninklijke Marine, KPN, Koninklijke Luchtmacht, Loyens & Loeff, TNO en de GVB. Daarnaast kunnen bezoekers meer dan 50 workshops gratis volgen, zoals 'Succes behaal je zo', 'In gesprek met ambitieuze vrouwen', 'Zo word je een multicultureel sollicitalent' en 'Grip op je loopbaan'.

Openingstijden
DiversityWorks is op dinsdag 13 en woensdag 14 april geopend van 10.00 uur -17.00 uur. Het congresprogramma start om 10.30 uur. Voor meer informatie en een gratis entreebewijs ga je naar www.diversityworks.nl.

///////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////

Over Memory Events
Naast DiversityWorks organiseert Memory Events ook De Nationale Carrièrebeurs, De Nationale Branchecongressen, De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid, Carrièrebeurs Zorg & Welzijn en BestGraduates. Memory Events maakt deel uit van de Memory Group, opgericht in 1989, en is marktleider in de communicatie met studenten en starters op de arbeidsmarkt. Dit realiseren we met een grote diversiteit aan activiteiten en producten die vallen onder de drie werkmaatschappijen van de Memory Group: Memory Publications, Memory Events en Memory Online.