The Mobile Way; totaaloplossing voor beheersbare mobiele werkomgeving


DEVENTER, 20100412 -- Elmo ICT Systems heeft voor het beheer van mobiel communicatieverkeer de online totaaloplossing The Mobile Way ontwikkeld. Dit concept, sinds enige tijd verkrijgbaar, geeft de gebruiker wereldwijd controle over bijvoorbeeld verlies of overmatig gebruik van data of mobiel communicatieapparatuur.

Het mobiel communicatieverkeer blijft groeien. Daardoor wordt het steeds lastiger de mobiele werkomgeving beheersbaar te houden. Naast real time informatie over spraak- en dataverbruik binnen organisaties zorgt The Mobile Way voor wereldwijd beheer en beveiliging van data en mobiele apparatuur. Verkregen informatie wordt via een gebruiksvriendelijk dashboard aan u gepresenteerd, onafhankelijk van uw telefonieplatform of provider. Tevens is het mogelijk de toegang tot gevoelige informatie te beperken, als er sprake is van overmatig gebruik of eventueel misbruik van de mobiele apparatuur.

Mart Groot van Elmo ICT Systems vertelt: "Het beheren van mobiele voice- en datacommunicatie is voor elke organisatie een uitdaging. Zo kunnen onbeheerde smartphones met internetverbinding tot een enorme kostenstijging leiden. Wij hebben gemerkt dat ook met vaste tarieven het voor organisaties steeds belangrijker wordt hun connectiviteit, informatie, apparatuur en gebruiker te beheren. Het risico op kostenstijging en dataverlies moet worden teruggedrongen, zodat de mobiele werkomgeving bijdraagt aan productiviteitswinst en kostenbesparing. Met ons concept The Mobile Way, zie www.themobileway.nl, lukt dat gegarandeerd."

Elmo ICT Systems is opgericht in 1999 en is marktleider Mobility in de overheidssector. Het heeft als System Integrator Mobility alle mobiele competenties onder één dak en het levert procesoptimalisatie aan reeds 36.000 gebruikers. Elmo ICT Systems, Mobility that works!