Dienstenbond CNV

Nieuws

7 april 2010

Onrust en onduidelijkheid DMG

De afgelopen weken is CNV Dienstenbond overstelpt met vragen van medewerkers werkzaam bij DMG. Na het -in eerste instantie- niet uitbetalen van de loonsverhoging over 2009, roept nu de nieuwe arbeidsovereenkomst veel vragen op. Om hierover en andere vragen die er zijn te kunnen beantwoorden organiseert CNV Dienstenbond een drietal ledenvergaderingen.

Om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk medewerkers in staat zijn om een bijeenkomst bij te wonen worden de bijeenkomsten op 12, 13 en 14 april georganiseerd in drie plaatsen; Den Haag, Gilze-Rijen en Arnhem.

De data en locaties zijn:

12 april 2010
19.00 -21.00 uur
Van der Valk Arnhem
Amsterdamseweg 505
6816 VK Arnhem

13 april 2010
19.00 -21.00 uur
Bar restaurant Pavlov
Spui 173
2511 BM 's-Gravenhage

14 april 2010
19.00 - 21.00 uur
Van der Valk Gilze-Rijen
Klein Zwitserland 8
5126 TA Gilze (gem. Breda)

Het spreekt voor zich dat het belangrijk is dat zoveel dat zoveel mogelijk mensen aanwezig zijn bij deze bijeenkomsten. U zult dan merken dat u niet alleen staat.
Op het moment dat duidelijk blijkt dat een grote groep werknemers van mening is, dat CNV Dienstenbond richting uw werkgever hierop actie moet ondernemen, heeft het meer effect als ik praat namens een grote groep medewerkers.
Op deze bijeenkomsten zijn ook uw collega's welkom die (nog) niet lid zijn van CNV Dienstenbond. U ontvangt daarom een extra exemplaar van deze nieuwsbrief die u aan uw geĂŻnteresseerde collega kunt geven.

Voor alle duidelijkheid, namen worden naar werkgever nooit genoemd. Uw anonimiteit is gewaarborgd, tenzij het een individueel juridisch probleem betreft.

Om een beeld te krijgen hoeveel mensen wij kunnen verwachten, kunt u zich per e-mail aanmelden voor een van de bijeenkomsten. Ten overvloede, ook als u zich niet aanmeld bent u van harte welkom.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze nieuwsbrief dan kunt u contact opnemen met uw bestuurder, Kitty Huntjens. Zij is bereikbaar via telefoonnummer