Ananda-lezing Roelien de Lange op 12 april in Haarlemse bibliotheek


Krachtplaatsen en heilige plaatsen op aarde herontdekken

HAARLEM, 20100211 -- Op maandagavond 12 april geeft Roelien de Lange op uitnodiging van Nieuwetijdswinkel Ananda een lezing in de Haarlemse bibliotheek. De Lange is sjamane, kunstenares, coach en schrijfster van De Vuurgodin, Het Sjamaans Spiegel Orakel en het ankertje Rituelen bij mijlpalen in het leven. Half maart verschijnt haar vierde boek: Gaia's Kracht - Op reis naar haar magische plaatsen. Bezoek met Roelien de Lange wereldwijd krachtplaatsen en ontdek hoe Moeder Aarde je lichaam, hart en ziel voedt en hoe jij op jouw beurt voor Moeder Aarde kunt zorgen. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ananda in de winkel of via www.ananda.nl

Roelien de Lange deelt haar ervaring als pionier in het sjamanisme en passie voor Moeder Aarde graag met anderen. Naast lezingen en workshops organiseert en begeleidt ze zomerweken. Haar kunstwerken bereiken het publiek onder meer als Aurora-ansichtkaarten. De Lange bezocht overal ter wereld sjamanistische oerculturen en krachtplaatsen. Ze nodigde sjamanen uit om naar Nederland te komen en stond (met anderen) aan de wieg van Spiritueel Centrum de Elfenbank en de School voor Sjamanisme. In haar coachingspraktijk bouwt zij een brug tussen de wijsheid uit oerculturen en westerse filosofie en leefwijzen.

Krachtplaatsen

In haar nieuwe boek Gaia's Kracht maakt Roelien de Lange je deelgenoot van de magische ervaringen, bijzondere ontmoetingen en verhelderende inzichten die zij op haar reizen heeft opgedaan. Zij bezocht krachtplaatsen van oude culturen en energierijke plaatsen in de natuur. Bronnen, kloosters, steencirkels en oude culturen geven veel inspiratie. Krachtplaatsen buiten onszelf bezoeken laadt op, de kracht van de krachtplaats in jezelf vinden geeft verankering en genezing. Ook jij kunt je verbinden met de ongelooflijke krachten van hemel en aarde.

Transformatieproces

De Lange herinnert ons aan de kracht en schoonheid van Gaia, de planeet waarop wij wonen. Geïnspireerd door grote kleurenfoto's vlieg je mee met "de Gouden Valk". In vrije vlucht duik je neer op plekken van Grote Kracht op de Aarde. Plaatsen zoals Stonehenge, Avebury, Glastonbury, de Berensteen van Weris, graancirkels of de Kilauea-vulkaan op Hawaii.

De lezing heeft de vorm van een workshop om elkaar, Earth Power en je zielskracht te kunnen ontmoeten. Earth Power, de kracht van de Aarde Godin, is te vinden voor wie zoekt. Deze kracht kan onder je voeten omhoog wellen, uit de vloer van een oude kapel of midden in een magische steencirkel. Het reactiveren van oude krachtplaatsen brengt een nieuw lichtnetwerk in beweging op onze aarde, hiermee kan het transformatieproces van ons én van de aarde ondersteund worden in deze hectische tijden. Ook geeft De Lange tips om met jóuw eigen ritueel een krachtplek in je huis of achtertuin te maken.

Meer over de spreekster vindt u op www.roeliendelange.nl

Datum: Maandag 12 april 2010
Locatie: Centrale Bibliotheek; Gasthuisstraat 32, Haarlem
Tijd: 20.00 tot 22.00 uur (zaal open 19.30 uur)

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Ananda Nieuwetijdswinkel, Gierstraat 8 te Haarlem, of via internet op www.ananda.nl
Toegangsprijs in de voorverkoop: ¤ 10,-

Het aantal plaatsen is beperkt. Als er nog kaarten over zijn, zijn deze aan de zaal te koop voor 12,50 euro.

Het boek van Roelien de Lange verschijnt medio maart 2010:
Gaia's Kracht - Op reis naar haar magische plaatsen
Uitgeverij A3, ISBN 9789077408759
Ingenaaid, Prijs ¤ 29.50

Evenals haar andere werk, zal De Lange's nieuwe boek te koop zijn tijdens de lezing en - vanaf het moment van verschijnen - via de site van Ananda.

Ananda Nieuwetijdswinkel Haarlem