Lancering Nederlandse TrouwBranche Organisatie & Keurmerk Trouwen


12 april lanceringsevent in de Westergasfabriek met waanzinnig programma

AMSTERDAM, 20100409 -- Op 12 april 2010 start om 17.30u het lanceringsevent van de NTBO & het Keurmerk Trouwen. De ingrediënten: ruim 200 ondernemers uit de trouwbranche, een lanceringsshow gepresenteerd door Mike Starink, veel proeverijen en mooie optredens.

Eerste en enige brancheorganisatie
De NTBO is de eerste en enige brancheorganisatie voor ondernemers uit de trouwbranche. Door de opkomst en geluiden uit de trouwbrancheborrels (netwerkevents voor professionals werkzaam in de trouwbranche) is in 2009 het idee ontstaan voor een brancheorganisatie. Samen staat de trouwbranche sterker en kunnen we laten zien dat Nederland een prachtig trouwland is. De NTBO bevordert de ontwikkeling, de kwaliteit en de professionaliteit van de aangesloten bedrijven uit de trouwbranche.

Keurmerk Trouwen
Naast de NTBO zal ook het Keurmerk Trouwen gelanceerd worden. Een beeldmerk dat bruidsparen de zekerheid geeft met een professioneel, betrouwbaar en innovatief bedrijf in zee te gaan. De garantie dat dit bedrijf door een strenge toetsing het Keurmerk Trouwen heeft verkregen en zich conformeert aan de gedragscode van NTBO. Oftewel; een kwaliteitslabel van de NTBO die bruidsparen de zekerheid geeft dat hun trouwdag wordt zoals afgesproken. Bruidsparen kunnen vanaf nu met vragen en klachten bij de NTBO terecht.

Optredens & Special guests
De percussiegroep Bloco dos Arcos, de Gospel Queens en Piano en Co zullen deze avond zorgen voor muzikaal entertainment. Special guests zijn Antonie Kamerling en Isa Hoes die - ook in duet - hun muzikaliteit laten horen.

Programma 12 april
16.30 - 17.30u mogelijkheid rondleiding bijzondere trouwlocaties op Westergasterrein
17.30 - 18.00u ontvangst in Machinegebouw, Westergasfabriek
18.00 - 18.15u lanceringsshow gepresenteerd door Mike Starink
18.15 - 21.00u optredens, proeverijen & meer

Welkom
U bent van harte welkom en kunt zich opgeven met een korte e-mail naar mailto:info@ntbo.nl of telefonisch: 020-6363288/ 06-57133434.

NTBO is hét professionele centrum voor trouwen, dat ervoor zorgt dat kennis en informatie toegankelijk en beschikbaar is voor ondernemers en bruidsparen. De NTBO bevordert de ontwikkeling, de kwaliteit en de professionaliteit van de aangesloten bedrijven uit de trouwbranche. Meer info over visie, kerntaken en organisatie op www.ntbo.nl





Ingezonden persbericht