Ingezonden persbericht


SecretaresseWeek 2010 wordt gehouden van 12 tot en met 16 april

Zet je secretaresse in het zonnetje
Je kunt nog zo'n geweldige manager of directeur zijn; zonder een goede secretaresse loopt de dagelijkse praktijk toch vaak in het honderd. Reden genoeg om je steun en toeverlaat zo nu en dan eens in de bloemetjes te zetten. Dat kan tijdens de tweede editie van SecretaresseWeek die van 12 tot en met 16 april wordt gehouden.

Nederland kent sinds vorig jaar niet alleen een SecretaresseDag (15 april), maar ook een SecretaresseWeek. De eerste editie in 2009 bleek een daverend succes. "Bazen en ondernemers hebben vorig jaar massaal gebruik gemaakt van de mogelijkheid hun secretaresse tijdens de SecretaresseWeek te verrassen", vertelt hoofdredacteur Moniek van Dillen van PA.nl, het magazine voor secretaresses en organisator van de SecretaresseWeek. "Voor ons reden om aan dit initiatief een vervolg te geven. Het werkt tijdens de week zo dat ondernemers hun secretaresse bij ons opgeven, waarna deze vervolgens kans maakt op een prijs die varieert van een hippe fruitmand tot twee KLM-tickets naar een wereldwijde bestemming naar keuze."

Eén secretaressedag te weinig
Ook voor secretaresses die worden vergeten door hun baas liggen er tijdens de SecretaresseWeek mogelijkheden. Van Dillen: "Die mogen zichzelf opgeven, kunnen deelnemen aan interessante netwerkbijeenkomsten en workshops en dingen ook gratis mee naar een mooi cadeau. Waarom wij dat allemaal doen? Wij vinden dat secretaresses recht hebben om langer dan een dag per jaar in het zonnetje worden gezet. Gezien de duizenden aanmeldingen vorig jaar, merken we dat er behoefte is aan een SecretaresseWeek. Eén secretaressedag in het jaar vinden wij gewoon te weinig."

Aanmelden voor de SecretaresseWeek is gratis en kan via de gelijknamige website www.secretaresseweek.nl. Op deze site zijn ook een gratis secretaressevoordeelkaart, secretaresse glossy, secretaresse netwerkbijeenkomsten en meer secretaressetips te vinden.

PA.nl is een uitgave van Businessbookers.nl.

===