Provincie Limburg

Nieuws en persberichten

Werkzaamheden aan de brug op de N300 (de Beitel Kerkrade)

Op 12 april 2010 start de Provincie Limburg met werkzaamheden aan de brug de Beitel op de N300 in Heerlen. Op deze brug wordt het asfalt verwijderd, het betondek gerepareerd en nieuw asfalt gelegd. Ook de twee bijbehorende afritten van de stadsautoweg Heerlen (komend vanuit richting Nuth en Vaals) worden van nieuw asfalt voorzien. De werkzaamheden zullen twee weken in beslag nemen.

Tijdens de werkzaamheden is de brug volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Wat betreft de toe- en afritten van de stadsautoweg Heerlen (N281) zijn de werkzaamheden in twee fasen opgesplitst. Fase 1 loopt van 12 t/m 18 april. In deze fase is alleen de westelijke toe- en afrit afgesloten. Dit betekent dat verkeer vanuit de richting Heerlen met als bestemming Simpelveld of Kerkrade wordt omgeleid via de afrit bij het Rodastadion / Hornbach.

In de 2e fase (19 t/m 26 april) zijn zowel de westelijke als de oostelijke toe- en afrit afgesloten. Alle verkeer wordt omgeleid naar de af- en toeritten bij het Rodastadion / Hornbach.

Tegelijkertijd met deze werkzaamheden vindt er groot onderhoud plaats aan de stadsautoweg Heerlen. Deze werkzaamheden en de omleidingsroutes zijn op elkaar afgestemd.

De werkzaamheden aan de brug op de N300 worden in opdracht van Provincie Limburg uitgevoerd door BLM Wessem.

8-4-2010 11:01