Politie Zeeland


---


Z-695-2010 Motorrijder gevallen in Hoek
Op de Savooyaardsweg in Hoek is zondagmiddag omstreeks 14.00 uur een motorrijder ten val gekomen en overgebracht naar het ziekenhuis.
De man, 27 jaar en afkomstig uit Terneuzen, reed over voornoemde weg achter een vriend van hem aan. De vriend, een 28-jarige Terneuzenaar, remde plotseling voor hij een scherpe bocht in ging. De 27-jarige zag dit te laat en ging vol in de ankers. Hierdoor kwam de achterkant van zijn motorfiets omhoog en sloeg het voertuig over de kop. Het slachtoffer kwam ten val en is, op een plank, door ambulancemedewerkers, naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn verwondingen is nog niets bekend.

O-696-2010 Personenauto van oprit gestolen
In de Van Zeylstraat in Oud Vossemeer werd tussen vrijdag 9 april 15.00 uur en zondag 11 april 21.30 uur een personenauto gestolen.
De auto stond geparkeerd op de oprit van een woning. Hoe de auto is weggenomen is niet bekend. Het betreft een donkerrode Ford Focus Wagon voorzien van kenteken 32-VZN-7.

W-697-2010 Beroving in Vlissingen
In de Govert Flincklaan in Vlissingen is donderdagavond een 34-jarige Vlissinger beroofd van zijn geld.
De Vlissinger ging omstreeks 21.45 uur geld pinnen bij de geldautomaat aan de Govert Flincklaan. Toen hij zijn pas in de automaat stak stonden er ineens twee onbekende mannen naast hem. Zij bedreigden de Vlissinger met wapens en dwongen hem zijn transactie af te maken. Toen het tweetal het gepinde geld in handen had gingen ze er op de fiets vandoor in de richting van de Sloeweg.


Politie Zeeland