Ingezonden persbericht


()

()

Travelport en ATPI tekenen internationale overeenkomst

Schiphol-Rijk, 12 april 2010 - Travelport, een van 's werelds meest vooraanstaande leveranciers van distributie systemen (GDS) en ATPI, de moedermaatschappij van ATP in Nederland, hebben hun 15-jarige samenwerking verlengd met een nieuwe, langlopende overeenkomst.

Als onderdeel van de afspraken zal Travelport de internationale zakenreisorganisatie ATPI met één contract bedienen in 23 landen. Dit behelst tevens het bieden van technologie en oplossingen voor de vestigingen van Instone International. Deze specialist in marine travel werd in 2009 door ATPI overgenomen.

Willem Starink, Divisional Managing Director voor ATPI in Nederland en België legt uit: "Wij hebben al jaren een uitstekende samenwerking met het team van Travelport. Zij hebben aangetoond te beschikken over veel inzicht in en kennis van onze branche. Omdat wij internationaal sterk groeien, vinden we dat Travelport de geschikte partner is om ons daarin te ondersteunen."

Travelport GDS verschaft ATPI toegang tot haar web-based management en distributie oplossingen, omvangrijke databases van leveranciers en andere partijen en training op maat. De langlopende overeenkomst werd beklonken na een uitvoerige analyse van ATPI's doelstellingen en behoeften.

"Travelport heeft een propositie op maat ontwikkeld, om oplossingen te kunnen bieden die passen bij de internationale groeistrategie van ATPI. De lange termijn partnership tussen onze organisaties typeert het vertrouwen in de samenwerking", verklaart Marco van Ieperen, General Manager Benelux bij Travelport.

Als een van de leidende zakenreisorganisaties wil ATPI de Travelport GDS oplossingen maximaal benutten om distributie, efficiëntie en dienstverlening te optimaliseren voor corporate klanten in Nederland, België, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Noorwegen en 14 andere landen wereldwijd.




Ingezonden persbericht