Ingezonden persbericht


PERSBERICHT. Amsterdam 12 april 2010

Persbericht: Nieuwe website van Ematters live met gratis email marketing white papers

Vandaag is de nieuwe website van Ematters (www.ematters.nl) live gegaan. Met de website is de nieuwe, frisse huisstijl volledig doorgevoerd in alle uitingen en komt beter naar voren waar Ematters voor staat: een frisse blik, een betrouwbare partner en altijd gericht op resultaat.

Wouter Theijsmeijer: "Onze huisstijl was al enige tijd toe aan vernieuwing maar de klant is altijd belangrijker, daar ging al onze tijd heen. Ik ben zeer blij met de nieuwe website, deze biedt de bezoeker veel informatie en is een stuk interactiever. Zo kan de bezoeker white papers aanvragen met tips en tricks en is het mogelijk om klantcases aan te vragen over onze email marketing(http://ematters.nl/email_marketing.shtml) en website optimalisatie (http://ematters.nl/website_optimalisatie.shtml) diensten. Hierdoor kan de bezoeker snel bepalen welke van onze speciaismen van toegevoegde waarde zijn voor zijn organisatie."

De website zal regelmatig voorzien worden van nieuwe content, email white papers (http://ematters.nl/whitepaper_email_design.shtml) en cases. Daarnaast is Ematters dagelijks te volgen op Twitter, Facebook en schrijven de werknemers van Ematters voor vooraanstaande blogs zoals DutchCowboys.nl en MailBlog.nl. Over Ematters
Ematters is een digital direct marketing bureau en biedt onder andere Email & Zoekmachine Marketing diensten. Ematters gelooft sterk in de combinatie van haar marketing disciplines en heeft indrukwekkende resultaten behaald met haar methode. Dagelijks profiteren klanten als EasyToBook.com, VSM, Yakult en Makelaarsland van de kennis en expertise van Ematters.