Vakcentrum Levensmiddelen

HBD training Veilig in de winkel Amsterdam

Datum: van 13-04-2010 t/m 13-04-2010
Plaats: regio Amsterdam
Telefoon: 0348419771
Voor de gratis training Veilig in de winkel in de regio Amsterdam is nog plek voor één winkel.

Specificaties

Als u uzelf en uw personeel echt wilt oefenen in het juist handelen tijdens bijvoorbeeld agressie, geweld, winkeldiefstal of een overval, is het aan te raden de groepstraining Veilig in de winkel te volgen. Samen met collega's en een acteur speelt u praktijksituaties na. Een prima voorbereiding als er echt iets gebeurt, maar vooral ook goed ter preventie.

Groepstraining met rollenspellen
U kunt samen met uw medewerkers de HBD-training 'Veilig in de winkel' volgen. In deze introductietraining leren cursisten hoe ze kunnen omgaan met geweld en agressie, winkeldiefstal en overvallen in de winkel, maar vooral ook hoe dit te voorkomen. De training werkt met rollenspellen: een professionele acteur speelt een agressieve of gewelddadige klant, de cursist moet daarop reageren. Door deze vorm van `praktijkervaring' leert de cursist zijn eigen instinctieve reacties en grenzen goed kennen en is daardoor beter voorbereid mocht zich onverhoopt een dergelijke situatie voordoen in de winkel.

Keuzemodules
U kunt kiezen voor de module 'agressie & geweld en winkeldiefstal' of voor de module 'overvallen'. Tijdens een intakegesprek bepaalt u samen met de trainer op welke onderwerpen de nadruk komt te liggen.