BUKO's nieuwe woon-werkruimte de Hubbel genomineerd

12/04/2010 12:53

Buko B.V.

BUKO's nieuwe woon-werkruimte de Hubbel genomineerd

voor de Building Holland Awards van de BouwRAI 2010

Op de komende BouwRAI presenteert BUKO Bouwsystemen, specialist in semipermanente huisvesting, een innovatief product: de Hubbel. Deze verrassend vormgegeven mobiele unit is speciaal ontwikkeld voor mensen die een extra kamer of werkplek bij hun woning willen creëren.

De Hubbel - een ontwerp van de architecten Floris van der Kleij en Piet van der Werf - is

genomineerd voor de Building Holland Awards van de BouwRAI (13-15 april). We nodigen u van harte uit om het genomineerde product te komen bekijken op onze stand 11.214.

Steeds meer mensen gaan tegenwoordig vanuit huis werken: zowel zelfstandigen als werknemers. Dat vraagt om een goede thuiswerkplek. En die is er nu: de Hubbel. Deze multifunctionele unit is zeer geschikt als professionele werkplek, maar kan ook in een handomdraai worden omgetoverd tot slaapkamer of kinderspeelruimte. Het modulaire systeem biedt interieur én exterieur veel mogelijkheden. De Hubbel, beschikbaar in verschillende afmetingen, is hoogwaardig geïsoleerd, geschikt voor alle aansluitingen en makkelijk plaatsbaar.

Met de Hubbel creëert BUKO Bouwsystemen een ideale oplossing voor onder meer kleine zelfstandigen (kantoor aan huis), particulieren (vergroting woning) en woningbouwcorporaties (wisselwoning of gedeelde werkplek in gemeenschappelijke binnentuin). De Hubbel is met gevoel voor flexibiliteit, esthetiek en maatschappelijke relevantie ontworpen door de Amsterdamse architecten Floris van der Kleij en Piet van der Werf. BUKO heeft de Hubbel productietechnisch ontwikkeld en zet het product in de markt.

Met trots melden we dat de Hubbel is genomineerd voor de Building Holland Awards van de BouwRAI 2010 in de categorie BouwRAI. De winnaars van deze tweejaarlijkse prijs voor de beste innovaties in de bouw worden tijdens de beurs op dinsdagavond 13 april bekendgemaakt.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.buko.nl/hubbel