Gemeente Hulst

Extra camperplaatsen in gemeente Hulst

Extra camperplaatsen in gemeente Hulst

In de gemeente Hulst zijn extra camperplaatsen gerealiseerd; ook in het buitengebied.

Campers worden steeds populairder. Ook in de gemeente Hulst worden ze meer en meer gesignaleerd. Van de 6 camperplaatsen aan het Havenfort te Hulst wordt veelvuldig gebruik gemaakt. De gemeente Hulst wil haar reputatie als gastvrije gemeente ook tonen aan bezoekers die per camper naar Oost-Zeeuws-Vlaanderen komen. Daarom is het aantal camperplaatsen verdubbeld en zijn nu ook op andere locaties in de gemeente Hulst camperplaatsen gerealiseerd.

Om in toeristisch opzicht een breder aanbod te kunnen bieden, is er voor gekozen om ook camperplaatsen in het buitengebied aan te duiden. Immers, de ene bezoeker geeft er de voorkeur aan dichtbij voorzieningen te verblijven. De andere bezoeker zoekt rust en vrijheid en geeft de voorkeur aan het buitengebied of de nabijheid van water.

In totaal zijn er 6 extra camperplaatsen gerealiseerd. Daarvan zijn er 2 te vinden op de parking aan entree van Kloosterzande (Hulsterweg). Verder is er een camperplaats gerealiseerd in Paal, nabij de jachthaven (ter hoogte van café In het Zicht der Schelde) en in Emmadorp nabij het Bezoekerscentrum Saefthinghe. De overige 2 plaatsen zijn te vinden op de parking aan de Populierenstraat te Vogelwaarde (nabij het dorpshuis).