Politie Flevoland

Dieven van grasmaaiers actief

Noordoostpolder, 13-04-2010 o Bij de politie Emmeloord zijn een aantal aangiftes binnengekomen van diefstal van gemotoriseerde zit-grasmaaiers. Daarom wil zij ondernemers en burgers attenderen alert te zijn en verdachte situaties direct aan ons door te geven.

In 2008 werden ook al grasmaaiers gestolen uit schuren van landbouwbedrijven in de Noordoostpolder. Vaak waren de schuren niet op slot, waardoor de dieven gemakkelijk konden inbreken. De politie van Emmeloord roept iedereen in de Noordoostpolder dan ook op om deuren goed af te sluiten, zeker als u weg bent. En de zitmaaiers op slot te zetten. Ondanks extra inspanningen van de basiseenheid Emmeloord, zijn er nog geen verdachten aangehouden. Om een goed beeld te krijgen van de werkwijze van de criminelen, om zo de pakkans te vergroten, is het belangrijk om diefstal altijd te melden bij de politie en hiervan aangifte te doen.

Bel 112 bij verdachte situaties
Daarnaast roept politie Flevoland inwoners van Emmeloord op om extra alert te zijn en bij de volgende signalen direct 112 te bellen. Verdacht is: onbekende verdachte autos die schijnbaar zonder reden zich ergens ophouden, rondrijden, en/of een paar keer terugkomen

BEL IN DEZE SITUATIES ALTIJD 112 EN GEEF DEZE CRIMINELEN GEEN KANS !!

Schrijf indien mogelijk kentekens, signalement en looprichting op van verdachte voertuigen of personen.