Gemeente Coevorden

Contact Dagen Drenthe

Gemeente Coevorden ook in 2010 op Bedrijven Contact Dagen Drenthe

dinsdag 13 april 2010

De gemeente Coevorden presenteert zich op 13 en 14 april wederom op de Bedrijven Contact Dagen Drenthe. Coevorden is met een stand vertegenwoordigd op deze beurs die op 12 en 13 april in de TT Hal te Assen wordt gehouden.

Ondernemers krijgen letterlijk de ruimte in Coevorden. In de gemeente zijn verschillende grotere bedrijven- en industrieterreinen te vinden die onderdak bieden aan een scala van (inter)nationale opererende bedrijven. Er is voldoende grond beschikbaar voor een gunstige vierkante meterprijs. Door deelname aan de Bedrijven Contact Dagen Drenthe wil de gemeente in contact komen met nieuwe ondernemers en onderhoudt ze de bestaande relaties. De Bedrijven Contact Dagen Drenthe worden voor de eenentwintigste keer georganiseerd. Ook de gemeente Coevorden neemt ieder jaar deel aan deze beurs. Het vestigingsklimaat in de gemeente Coevorden is gunstig, ondernemers hebben door een terminal toegang tot spoor, water en weg en er is een energienet dat voordelen kan bieden voor menig ondernemer.

Overweegt u de Bedrijvencontactdagen Drenthe, 13 en 14 april aanstaande in de TT-hal in Assen, te bezoeken? Ga dan zeker even naar het gezellige Coevorden Plein. Bedrijven en gemeente staan er tezamen het wonen, werken en ondernemen in Coevorden te promoten. Ondernemers sturen wij graag een relatiekaart, waarmee u gratis toegang hebt. Ondernemers die interesse hebben mailen naar
communicatie@coevorden.nl.

Openingstijden Bedrijven Contact Dagen Drenthe
Dinsdag 13 april van 14.00 tot 22.00 uur
Woensdag 14 april van 12.00 tot 22.00 uur

Locatie:
Gemeente Coevorden, stand 404-411, TT-Hall, De Haar 11, 9405 TE Assen