Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT
Januari 2010

VENUEZ, the Dutch Barshow, in Cruise Terminal Rotterdam

Hooked on Hospitality & Style op 13 & 14 april

The Dutch Barshow, alias VENUEZ, krijgt na zes jaar in de hoofdstad te hebben gebivakkeerd in editie 2010 éénmalig een nieuwe thuishaven: de Cruise Terminal Rotterdam. In deze voormalige aankomst- en vertrekhal van de Holland-Amerika-Lijn vindt op 13 en 14 april alweer de zevende editie plaats van dit toonaangevende Hospitality & Style evenement. VENUEZ is een noviteiten walhalla op het gebied van onder andere (interieur)concepten, productinnovatie, barista-kunst en flairtending. Een kijkje in de keuken van de hotspots van morgen en daarom een must voor iedereen met een liefde voor horeca of design.

Een horeca venue met glamour
Op 13 & 14 april 2010 trekt de VENUEZ karavaan naar de Cruise Terminal in Rotterdam. Een plek met historie; dit is namelijk de voormalige aankomst- en vertrekhal van de Holland-Amerika-Lijn. Globetrottende pioniers stonden hier in de vorige eeuw aan het begin van hun American dream. Industrieel, rauw en vooruitstrevend met een vleugje nostalgie: deze inspirerende locatiekeuze in onze minimetropool aan de Maas is helemaal in style met VENUEZ.

NEWS

Out of the ordinary; mooi Engels vocabulaire dat precies verwoordt waar VENUEZ voor staat. Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd om 'de horeca naar een hoger niveau te tillen'. Op deze editie in 2010 daarom ook vooral veel stijlvol verantwoord NEWS. Horecaprofessionals, 'foodies', trendwatchers, conceptontwikkelaars, ontwerpers en andere creatievelingen kunnen weer hun inspiratie opdoen voor die o zo lumineuze ingevingen voor onder andere nieuwe horecaconcepten, interieur design en drankrecepten. Ook op deze editie zijn er weer veel cocktailshakers, flairtenders, baristi en spraakmakende sprekers in actie te zien. Voor bezoekers who love design is er de presentatie van Alice Mulders, de winnares van de Satelliet Design Challenge 2009.

Overige informatie

In de komende weken wordt het programma van VENUEZ editie 2010 in de Cruise Terminal bekend gemaakt, waaronder ook het onderdeel VENUEZ 010 met o.a. een stijlvolle bartour en een after-party met een letterlijk hóóg jaloeziegehalte.

MissPublicity houdt u uiteraard op de hoogte. Binnenkort ontvangt u van ons meer informatie over het programma en een persuitnodiging voor accreditatie.

Locatie: Cruise Terminal
Wilhelminakade 699

3072 Rotterdam, Rotterdam
Datum: 13 en 14 april 2010
Website: www.venuez.nl
Registeren: via www.venuez.nl