Gemeente Harenkarspel


Commissie Maatschappelijke Zaken

Dinsdagavond 13 april 2010 vergadert de commissie Maatschappelijke Zaken (MZ) in het gemeentehuis aan de Oostwal in Tuitjenhorn. De vergadering begint om 19.30 uur in de grote commissiekamer 013 bereikbaar via ingang avondgebruik aan de Delftweg. De vergadering wordt geleid door voorzitter J. Beemsterboer is openbaar en dus toegankelijk voor een ieder. Burgers die willen inspreken, kunnen zich tot een half uur voor de vergadering aanmelden bij de raadsgriffier.

Onderwerpen op de agenda zijn:


1. Opening.

2. Afscheid mevrouw B. van Mourik.
3. Spreekrecht burgers.
3. Vaststellen van de agenda.

4. Toelichting (presentatie) op het Visiedocument Centrum voor Jeugd en Gezin Harenkarspel en het bijbehorende Plan van Aanpak door Anke de Haan, projectleider lokaal ontwikkeltraject CJG Harenkarspel, van GGD Holland Noorden.

5. Vaststelling van de besluitenlijst van de openbare vergadering van de raadscommissie MZ van 9 februari 2010.
6. Voorstel tot vaststelling van het Visiedocument Centrum voor Jeugd en Gezin Harenkarspel en het bijbehorende Plan van Aanpak.


7. Voorstel voor beschikbaarstelling van een krediet 14.280,00 voor de aanleg van een urnenveldje op de begraafplaats van Dirkshorn.

8. Voorstel tot wijziging van de gemeenschappelijke regeling van de Intergemeentelijke Sociale Dienst Kop van Noord-Holland.

9. De gemeenschappelijke regeling van de Intergemeentelijke Sociale Dienst Kop van Noord-Holland met terugwerkende kracht tot
1-1-2009 wijzigen ten aanzien van de artikelen 28 en 32;
10. De gemeenschappelijke regeling van de Intergemeentelijke Sociale Dienst Kop van Noord-Holland wijzigen per datum besluitvorming ten aanzien van de artikelen 17 en 31.

11. Ingekomen stukken gericht aan de raad ter advisering via de raadscommissie.

12. Mededelingen en stukken ter inzage in het kader van de actieve informatieplicht van het
College.

13. Rondvraag en sluiting.
De volledige agenda is te vinden op de website in de rubriek gemeentebestuur onder Agenda commissies.



Gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600