Politie Hollands Midden

Hollands Midden - Vanavond in Team West

Hollands Midden, 13-04-2010 o Het opsporingsprogramma Team West van TV West besteedt dinsdagavond 13 april aandacht aan een flitscameradiefstal in leiden, een bedrijfsinbraak in Zoeterwoude en een benzinepompoverval in Bodegraven.

Diefstal van een flitscamera in Leiden In het weekend tussen 14 en 16 maart is de flitscamera en de behuizing gestolen vanaf de paal aan de Willem de Zwijgerlaan in Leiden. Het kost veel tijd om dit te verwijderen. Ook is een verhoging zoals bijvoorbeeld een ladder nodig. Wie heeft deze diefstal zien plaatsvinden?

Inbraak in bedrijf in Zoeterwoude Op woensdag 24 februari breken net na sluitingstijd vier mannen in bij Olympus aan de Industrieweg in Zoeterwoude. Door de beveiliging worden de mannen overlopen en zonder buit verlaten zij snel het pand. De mannen staan op de beveiligingsbeelden, wie herkent ze?

Overval benzinepomp Bodegraven Op dinsdag 6 april omstreeks 06.35 uur komt een medewerkster het Shellstation aan de Goudseweg in Bodegraven openen. Wanneer zij de voordeur openmaakt, wordt zij overvallen door twee mannen. Ze wordt gedwongen naar binnen te gaan; één van de mannen heeft een vuurwapen. Zij gaan er uiteindelijk met geld vandoor. Zij verlaten de shop en gaan rechts naar achteren, om de shop heen. Hierachter liggen voetbalvelden en in het hek is een groot gat geknipt. De overvallers zijn over de velden weggerend en zijn aan de andere kant hiervan een woonwijk ingegaan.

Team West van omroep West wordt uitgezonden om 17.21 uur en wordt ieder uur herhaald. Uitzending gemist? Kijk dan naar de herhalingen op internet. Team West: www.teamwest.nl.