Gemeente Hulst


Princebolwerk afgesloten

In verband met rioolwerken is het Princebolwerk te Hulst afgesloten.

In de Hulster binnenstad wordt een gedeelte van de riolering vernieuwd. Momenteel wordt gewerkt aan de laatste fase. Dit betreft het Princebolwerk.

In verband met de werkzaamheden is het Princebolwerk afgesloten voor het verkeer. Op vrijdag 9 april 2010 is het Princebolwerk nog toegankelijk voor fiets- en voetverkeer. Vanaf maandag 12 april tot en met donderdag 29 april 2010 is het bolwerk voor alle verkeer afgesloten.

De Sint Willibrordusschool is in deze periode bereikbaar via de route Grote Markt, Lange Bellingstraat en Korte Bellingstraat.

De rioolwerken in de Lange Bellingstraat en de Korte Bellingstraat zijn reeds afgerond. Op vrijdag 9 april 2010 wordt de laatste hand gelegd aan de bestrating in de Korte Bellingstraat. Vanaf zaterdag 10 april 2010 is de Korte Bellingstraat weer open voor het verkeer.

In de Lange Bellingstraat, gelegen tussen de Korte Bellingstraat en het Refugium, moet de bestrating nog terug worden aangebracht. Het streven is om dit omstreeks 23 april 2010 af te ronden.

Het streven is het volledige werk op donderdag 29 april 2010 af te ronden. Vanaf dat moment zijn alle wegafsluitingen opgeheven.