Gemeente Doetinchem

Persbericht 8 april 2010

Informatiemarkt Vijverberg-Zuid

De gemeente Doetinchem organiseert op dinsdag 13 april 2010 samen met Goldewijk, Bemog/Reinbouw en Woningstichting Dinxperlo een informatiemarkt over de woningen en vrije kavels in Vijverberg-Zuid. De informatiemarkt vindt plaats van 16.00 tot 21.00 uur in stadion De Vijverberg en is gratis toegankelijk.

Op de informatiemarkt zijn de gemeente Doetinchem en de andere partijen aanwezig om belangstellenden te informeren over de mogelijkheden van het kopen van een vrije kavel of woning in Vijverberg-Zuid. In Vijverberg-Zuid is ruimte voor 160 woningen. De wijk wordt gekarakteriseerd door een bijzondere ligging, een bijzondere opzet en een bijzondere vormgeving. De gemeente Doetinchem geeft circa dertig kavels in particulier opdrachtgeverschap uit en binnenkort gaan ook de woningen van de ontwikkelaars Goldewijk, Bemog/Reinbouw en WSD in verkoop.

Wijzigingen
Het college van B&W heeft onlangs ingestemd met een aantal wijzigingen in het project. Hierdoor hebben kopers nog meer keuzevrijheid in onder andere indeling en voorgevel en meer mogelijkheden voor het bouwen van aan- en bijgebouwen. Ook zijn er op een aantal plekken kavels gewijzigd.