Gemeente Heerenveen

13 april: Informatiebijeenkomst nieuw Thialf

De eerste bijeenkomst is op 13 april in Thialf. Tijdens deze bijeenkomst discussiëren panelleden onder leiding van Jan Douwe Kroeske over de Thialf-ambitie en de betekenis van Thialf voor Heerenveen. Er wordt een korte film vertoond en het Visiedocument nieuw Thialf wordt toegelicht. U kunt uw vragen stellen en op een informatiemarkt krijgt u meer inzicht in de plannen en kunt u praten met vertegenwoordigers van de gemeente en de andere partijen.

Komt u niet naar een van de bijeenkomsten, maar wilt u wel graag uw mening, vragen en reacties kenbaar maken aan de gemeente? Dat kan via e-mail: thialf@heerenveen.nl, of per post: Postbus 15000, 8440 GA in Heerenveen o.v.v. `Nieuw Thialf'. U kunt ook deelnemen aan discussies op Hyves en Twitter.

De gemeente Heerenveen organiseert een maatschappelijk debat waar inwoners en andere belangstellenden in gesprek kunnen gaan over de verschillende varianten en mogelijkheden van een nieuw Thialf ijsstadion. De Regiegroep Heerenveen Stad van Sport heeft een Visiedocument opgesteld over de ambitie voor een nieuw Thialf, dat als basis dient voor het debat.

Kom naar de bijeenkomsten en praat mee over de toekomst van Thialf!