Gemeente Oisterwijk

Informatieavond aanpassing kruispunten N65

Uitnodiging

Rijkswaterstaat gaat, in samenwerking met de gemeenten Tilburg, Oisterwijk en Haaren, de kruispunten bij Udenhout/Oisterwijk (Quatre Bras) en bij Helvoirt aanpassen. Daarnaast wordt bijna de gehele N65 opnieuw geasfalteerd. Tijdens de werkzaamheden is het op enkele momenten noodzakelijk om de weg af te sluiten voor het verkeer. Dit wordt gedaan in twee weekenden en twee weken in de zomervakantie om de overlast voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken. De volgende wegafsluitingen staan gepland:

Weekendafsluiting april

o Vrijdagavond 23 april tot en met maandagochtend 26 april in de richting van 's-Hertogenbosch naar Tilburg

Weekendafsluiting juni

o Vrijdagavond 4 juni tot en met maandagochtend 7 juni in de richting van Tilburg naar 's-Hertogenbosch

Twee weken afgesloten in de bouwvak

o Vrijdag 30 juli tot en met zondag 8 augustus in de richting van Tilburg naar 's-Hertogenbosch
o Maandag 9 augustus tot en met maandag 16 augustus in de richting van 's-Hertogenbosch naar Tilburg

Om u als inwoner en/of ondernemer goed te informeren over wat de aanpassing van de kruispunten precies inhoudt, organiseert Rijkswaterstaat dinsdag 13 april van 19.00 tot 21.00 uur een informatieavond. Wilt u weten wat er precies is afgesloten en hoe u uw bestemming wel kunt bereiken? Wilt u weten wat er veranderd wordt aan de kruispunten bij Quatre Bras en Helvoirt? Kom dan naar de informatieavond! U kunt tussen 19.00 en 21.00 uur binnenlopen wanneer het u uitkomt. U bent van harte welkom!

Waar?

Gemeentehuis Haaren
Mgr. Bekkersplein 2
5076 AV Haaren

Informatie

Wij realiseren ons dat de werkzaamheden overlast met zich meebrengen. Wij hopen dat we op uw begrip mogen rekenen en doen ons uiterste best om alle werkzaamheden volgens planning af te ronden. Heeft u tijdens de werkzaamheden nog vragen of wilt u iets melden? Neem dan contact op met Rijkswaterstaat via het landelijke (gratis) informatienummer: (0800) 8002.