Ingezonden persbericht


Ben nu ook met telefoon

Den Haag, 13 april 2010 - Ben, aanbieder van simkaartabonnementen, biedt vanaf vandaag ook mobiele telefoons. Voor prijsbewuste bellers die toe zijn aan een nieuwe telefoon, heeft Ben een aantal betrouwbare telefoons zonder toeters en bellen uitgekozen. Net als de Ben-abonnementen zijn deze toestellen scherp van prijs en geschikt voor mensen die op hun vrijheid gesteld zijn. Bij Ben is het mogelijk je telefoon in 1 keer te betalen, zonder vast te zitten aan een lang en duur contract. De toestellen zijn verkrijgbaar via www.ben.nl

Wie wil bellen met een toestel van Ben, kan er een bestellen via www.ben.nl. Hier kies je eenvoudig de telefoon die bij jou past. Ben biedt een aantal gangbare simlock vrije modellen: Nokia 2330 Classic, Nokia 2700 Classic, Nokia 6303 Classic, en Samsung Star (S5230). De kosten voor een nieuwe telefoon variëren van ¤ 49 tot ¤ 129.

Ben biedt telefoons in combinatie met simkaartabonnementen die alleen via internet verkrijgbaar zijn. Een telefoon van Ben betaal je in één keer en is dus meteen van jou.

Zo zit je nooit vast aan een duur abonnement van 1 of 2 jaar. Wie niet meer met Ben wil bellen, kan het abonnement elke dag opzeggen, ongeacht of je een telefoon via Ben hebt aangeschaft. Er geldt dan alleen een opzegtermijn van 1 maand. Je neemt een telefoon bij je abonnement als het jou uitkomt. Meteen, of pas over een tijdje, als je echt toe bent aan een nieuwe.

GSM Retourplan

Ben vindt het zonde dat je oude telefoon eindeloos in de la blijft liggen. Daarom vraagt Ben je je oude telefoon in te leveren bij een T-Mobile winkel of een speciale envelop te halen bij TNT Postkantoor. Meer informatie is te vinden op www.gsmretourplan.nl

Over Ben

Ben is een aanbieder van simkaartabonnementen voor mobiele communicatie. Ben is een zelfstandig onderdeel van T-Mobile Netherlands B.V. en maakt gebruik van het mobiele netwerk van T-Mobile. Bij Ben zit je niet vast aan een 1- of 2-jarig abonnement. Maar blijf je zolang jij dat wilt. Meer informatie is te vinden op www.ben.nl.