Ingezonden persbericht


13 april 2010

Vanavond 21:50 uur


* Franeker: Moord/doodslag 69-jarige vrouw

* Nieuw-Vennep: Gewelddadige overval

* Den Haag: Gewelddadige woningoverval

* Veenendaal: Serie berovingen

* Almere: Gewapende overval

* Nieuwerker a/d IJssel: Poging overval en poging beroving
* Nationale Opsporingslijst


Franeker: Moord/doodslag 69-jarige vrouw

Zondag 14 maart wordt de 69-jarige Pietje Bouma door verzorgers dood aangetroffen in haar serviceflat. Ze is vermoedelijk de dag ervoor door messteken om het leven gebracht.

Nieuw-Vennep: Gewelddadige overval

Zaterdagochtend 23 januari overvallen drie gewapende mannen de Praxis aan de Bergsmastraat in Nieuw-Vennep. Hierbij steken zij één van hun slachtoffers neer.

Den Haag: Gewelddadige woningoverval

Vrijdagmiddag 20 november, rond 17.30 uur, wordt een man in zijn woning aan de Beukstraat in Den Haag door drie mannen en een vrouw overvallen. De vrouw zit inmiddels vast, maar naar de drie mannen is de politie nog op zoek.

Veenendaal: Serie berovingen

In de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 maart worden drie mannen op verschillende locaties in Veenendaal op gewelddadige wijze beroofd. Eén van hen wordt hierbij zelfs neergestoken.

Almere: Gewapende overval

Donderdag 18 februari overvalt een man, die zich voordoet als meteropnemer, een vrouw en haar twee kleine kinderen in een woning in Almere en bedreigt haar met een mes.

Nieuwerker a/d IJssel: Poging overval en poging beroving

Donderdag 26 november proberen twee overvallers een auto te stelen en een tankstation te overvallen. Beide pogingen mislukken.

Nationale Opsporingslijst

En vanavond wordt een nieuwe naam op de Nationale Opsporingslijst bekend gemaakt!

Voor een breder beeld

De onafhankelijke AVRO stimuleert de vrijheid in onze samenleving door "content" crossmediaal aan te bieden vanuit een ruimdenkende levenshouding.