Ingezonden persbericht


Avaya verlengt nul-procentfinancieringsaanbod tot eind september 2010

Nieuwegein,13 april 2010 - Avaya, Inc., wereldwijd marktleider in zakelijke communicatiesystemen, biedt zijn channel partners en distributeurs tot eind september 2010 financieringsmogelijkheden tegen nul procent rente. Het bedrijf verlengt daarmee de bestaande regeling die nu ook geldt voor nieuwe oplossingen, zoals Business Communications Manager en Communication Server 1000-portfolio's.

Avaya Financial Services (AFS) en Avaya willen klanten met deze verlenging van bijna zes maanden helpen bij het investeren in de nieuwste technologie onder huidige economische omstandigheden. De lijst van producten die op basis van deze financiering beschikbaar zijn, is uitgebreid met het overgrote deel van de oplossingen van het voormalige Nortel Enterprise Solutions (NES) dat door Avaya is overgenomen. Daartoe behoren producten als Business Communications Manager (BCM) en Communication Server 1000 (CS1K).

Al met al is nu ongeveer negentig procent van de Avaya- en NES-oplossingen beschikbaar via de nul-procentfinancieringsactie. Channel partners en distributeurs hebben daardoor niet meer te maken met voorfinancieringskosten en verborgen kosten. Verder betalen ze drie jaar geen rente over de financiering.

"Onder de huidige economische omstandigheden is liquiditeit de grootste zorg van veel Europese bedrijven. Het is voor veel organisaties steeds moeilijker om investeringen te rechtvaardigen, zelfs voor bedrijfskritische technologie", zegt Paul Fazakerley, Europees programmadirecteur bij AFS. "Sinds het begin van deze promotieactie hebben veel bedrijven ons laten weten dat de beschikbaarheid van deze financiering de doorslaggevende factor is in het wel of niet investeren in technologie."

Marc Gozeling, directeur van Vosko Networking, een Avaya Platinum Partner: "De nul-procentfinancieringsoptie is ook beschikbaar voor bedrijven die via Vosko voor Avaya-oplossingen kiezen. Het helpt ze om sneller een beslissing te nemen, omdat de terugverdienperiode aanzienlijk wordt verkort."

De verlenging van de regeling biedt channel partners en distributeurs van Avaya extra ondersteuning. De minimale waarde van een overeenkomst bedraagt 2.700 euro. "Onze channel partners en distributeurs hebben nu toegang tot zes maanden extra financieringsmogelijkheden en tot het Nortel-portfolio. Daardoor kunnen zij met vertrouwen investeren in de Avaya-productroad-map en visie", zegt Melvin Harmsen, Regional Channel Manager bij Avaya Nederland.

###

Over Avaya Financial Services

Avaya Financial Services (AFS) is een handelsactiviteit van de CIT Group, Inc. en zijn partners. Het bedrijf is wereldwijd actief op het gebied van financieringsoplossingen voor Avaya-producten en -services. De ervaring met en het begrip van de Avaya-hardware, -software en -services, en het constante streven naar hoogwaardige dienstverlening zorgen ervoor dat AFS wereldwijd innovatieve en flexibele financiële oplossingen biedt.

Over Avaya

Avaya is wereldwijd marktleider in communicatiesystemen voor de zakelijke markt. Het bedrijf levert Unified Communications, contactcenteroplossingen en gerelateerde diensten direct en via zijn partnerkanaal aan vooraanstaande organisaties over de gehele wereld. Bedrijven van elke omvang vertrouwen op Avaya voor state-of-the-art communicatie die de efficiëntie, samenwerking, klantenservice en concurrentiekracht verbetert. Voor meer informatie: www.avaya.nl.