Gemeente Alkmaar


Alkmaar, 13 april 2010

PERSBERICHT

Win een taart!

Via de website www.alkmaar.nl geeft gemeente Alkmaar antwoord op veel vragen. Ook zijn veel zaken online direct met de gemeente te regelen. Een kapvergunning aanvragen of een verhuizing doorgeven? Het kan vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week snel via de website.

Win!
Om inwoners van Alkmaar kennis te laten maken met de mogelijkheden van de gemeentelijke website, zet gemeente Alkmaar elke twee weken een nieuwe prijsvraag uit.

De vraag is dit keer:
Hoe lang is een kapvergunning geldig?

Het antwoord op deze vraag is te vinden op de website www.alkmaar.nl. Door te surfen naar het onderdeel "Alkmaar heeft Antwoord" kunnen deelnemers hun antwoord insturen.

Oplettende deelnemers kunnen via het antwoordformulier aangeven of zij bepaalde informatie missen op de website of dat er iets niet klopt. Zo kunnen inwoners van gemeente Alkmaar helpen om de website te verbeteren.

Winnaar vorige editie
De winnaar van de eerste editie is de heer E. Bolten uit Alkmaar. Hij heeft een unieke, speciaal ontworpen taart ontvangen. Zijn reactie: "Blij verrast ontving ik het Antwoord van Alkmaar op mijn prijsvraag-reactie. De heerlijke prijs maakt het meedoen aan de prijsvraag alleszins de moeite waard".