Ingezonden persbericht


13 april 2010

Persbericht:

Every Angle en SAP Nederland intensiveren samenwerking

Voor SAP gebruikers die hun operationele SAP data snel willen analyseren om direct de operationele processen aan te sturen biedt de samenwerking met Every Angle uitkomst.

SAP Nederland en Every Angle gaan de samenwerking intensiveren. Het gecombineerde aanbod stelt SAP gebruikers in staat hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en de toegevoegde waarde van hun SAP implementatie te maximaliseren.

Every Angle levert door SAP gecertificeerde software waarmee gebruikers via enkele muisklikken de gewenste informatie kunnen ophalen uit hun SAP datastructuur. De software past in de nieuwe categorie objectgeoriënteerde operationele analysetools, waarmee gebruikers zelf gegevens uit actuele data raadplegen en aan de hand daarvan operationele processen bijsturen. Deze software laat zich goed combineren met BI (Business Intelligence) systemen, die het management van organisaties voorzien van informatie voor hun strategische besluitvorming.

Volgens Marcel Groenenboom (Director Ecosystem & Partner Group, SAP Nederland) is Every Angle een belangrijke partner voor SAP, omdat de software van het bedrijf zich bewezen heeft als een oplossing die de toegevoegde waarde van SAP binnen organisaties doet toenemen. "Doordat klanten met Every Angle hun administratieve en logistieke processen verbeteren en de inrichting, kennis en gebruik van het SAP systeem optimaliseren, stijgt de toegevoegde waarde van SAP ERP binnen organisaties. Dit resulteert in een hogere klanttevredenheid."

Jacques Adriaansen (General Manager, Every Angle) ziet deze nauwere samenwerking als de erkenning dat Every Angle is uitgegroeid tot een integraal onderdeel van het SAP landschap. "Het feit dat we onze relatie met SAP op deze manier gaan versterken, bevestigt onze visie dat onze oplossing duidelijk aanvullend is aan de ERP-, BI- en SCM-oplossingen van SAP."

Richard den Ouden (Director Marketing, Every Angle) geeft hierbij aan dat een nauwere samenwerking met SAP Nederland in het voordeel is van de SAP gebruikers. "Voor klanten is het belangrijk een duidelijk advies te krijgen, een routekaart die aangeeft waar ze BI-tools en waar ze onze operationele analysesoftware moeten inzetten. De combinatie levert een waardevolle bijdrage bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen, juist in tijden van recessie waarin bedrijven snel moeten inspelen op interne en externe veranderingen."




Ingezonden persbericht