Ingezonden persbericht


Twinfield's online boekhoudoplossing als eerste gecertificeerd door BDO Audit & Assurance BV

Hoevelaken, 13 april 2010 - Twinfield, pionier en marktleider op het gebied van online administraties is officieel gecertificeerd door BDO Audit & Assurance B.V. De certificering van Twinfield is een primeur; geen enkele andere online boekhoudoplossing draagt dit kwaliteitskeurmerk.

Voor Twinfield klanten is de BDO certificering een bevestiging dat ze met een kwalitatieve en betrouwbare online boekhoudoplossing werken. BDO is erg zorgvuldig bij het toekennen van hun keurmerk. Alleen als een programma voldoet aan de strengste eisen op het gebied van betrouwbaarheid en continuïteit, waarbij onder andere gekeken wordt naar de integriteit en controleerbaarheid van de data kent BDO dit kwaliteitskeurmerk toe.

"Twinfield is erg trots op deze certificering, we ervaren het als een grote waardering voor de kwaliteit van onze dienstverlening", zegt Bert van der Zwan, CEO van Twinfield. "We zijn op dit moment de eerste en enige aanbieder van een online boekhoudoplossing die deze certificering heeft mogen ontvangen."

Security is een essentieel criterium van het BDO Audit & Assurance B.V. onderzoek. Daarnaast wordt gekeken hoe snel eventuele fouten in de programmatuur hersteld kunnen worden. "Twinfield voldoet zeer ruim aan alle gestelde eisen, zoals onze klanten ook van ons mogen verwachten", vervolgt Van der Zwan. "We blijven ons product continue verbeteren en uitbreiden om onze positie als marktleider te versterken."

Over Twinfield
Twinfield International N.V. is dé marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa. Op dit moment worden er meer dan 80.000 administraties via Twinfield gevoerd in 22 landen. Online boekhouden via Twinfield betekent flexibel boekhouden; met abonnementsvormen voor zowel kleine- als grote organisaties. Twinfield gebruiken betekent ook efficiënt, veilig en direct informatie kunnen delen met een administratie- of accountantskantoor. Doordat Twinfield werkt als webtoepassing kan vanaf iedere plaats, op ieder gewenst tijdstip, via een veilige internetverbinding online gewerkt en gedeeld worden. Voor meer informatie over de diensten en het bedrijf bezoek: www.twinfield.nl