Opsporingsbericht v/d federale politie: Dodelijk ongeval te Antwerpen

13/04/2010 16:14

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt - op verzoek van de procureur des Konings van Antwerpen - om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

De politie en het parket van Antwerpen zoeken getuigen van het dodelijk verkeersongeval, gisteren op de ring van Antwerpen.

Het ongeval gebeurde in de richting van Nederland ter hoogte van Borgerhout.

Gisteren, (maandag 12 april 2010), omstreeks 16 uur kwam een motorrijder in aanraking met een vrachtwagen. De motorrijder kwam zwaar ten val. Hij overleed kort daarna in het ziekenhuis.

Politie en parket zoeken nog naar getuigen van de aanrijding en willen ook graag weten of iemand de vrachtwagen heeft gezien. Volgens de eerste getuigenissen gaat het om een witte vrachtwagen, vermoedelijk bestaande uit 2 delen. Op de plaats van het ongeval werd een reflecterend oranje signalisatieplaatje gevonden van de vrachtwagen. Ook aan de bestuurder of de eigenaar van de vrachtwagen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Hebt u nuttige informatie, neem dan contact op met de speurders via het gratis nummer 0800 91.119. Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be

U kan het bericht ook nalezen op www.politie.be onder de rubriek "getuigen gezocht".

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel