Ingezonden persbericht


=Persbericht=
April 2010

Nieuw: Häagen-Dazs Speculoos
Häagen-Dazs® Caramel Biscuit & Cream Speculoos, de sublieme combinatie van kruidig & krokant

Häagen-Dazs introduceert dit voorjaar: Speculoos - Caramel Biscuit & Cream. Romig Häagen-Dazs ijs met onweerstaanbare, krokante stukjes Speculooskoek en karamel. Häagen-Dazs is altijd op zoek naar nieuwe smaken roomijs en biedt ieder jaar weer nieuwe en originele ijscombinaties. Om het perfecte recept te vinden, laat Häagen-Dazs zich inspireren door trends en wereldwijde traditionele recepten. Inspiratie voor de allernieuwste smaak komt dit voorjaar van onze zuiderburen, waar Speculoos een populaire smaak is.

De beste natuurlijke ingrediënten
Bij Häagen-Dazs staat kwaliteit op een apart, hoog niveau dat verder gaat dan alleen maar het maken van een goede smaak. Achter iedere hap Häagen-Dazs ligt een traditie van kwaliteit en vakmanschap. Häagen-Dazs roomijs bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Zoals verse room van de beste kwaliteit, afgeroomde melk, verse gepasteuriseerde eierdooiers en fijne suiker. Er worden geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, conserveermiddelen en stabilisatoren gebruikt. Wist je dat Häagen-Dazs roomijs altijd bereid wordt met de beste en 100% verse melkproducten zoals pure room en echte melk? Gewoonweg de beste zuivel......voor het beste roomijs! Wat er niet aan toegevoegd wordt, is even belangrijk als wat er wel aan toegevoegd wordt. Voordat je Häagen-Dazs serveert, doe je er goed aan om het roomijs 10 à 15 minuten vooraf uit de diepvriezer te halen. Zo komt de smaak van Häagen-Dazs roomijs het best tot zijn recht.

Vertrouwde pint
Naast Speculoos is Häagen-Dazs roomijs o.a. ook verkrijgbaar in de smaken Strawberry Cheesecake, Belgian Chocolate en Macadamia Nut Brittle in de vertrouwde pint van 500 ml. En in minicups van 100 ml (Little Favourites) in de populaire smaken Strawberry Cheesecake, Belgian Chocolate, Dulce de Leche en Cookies & Cream.

Informatie
Häagen-Dazs Speculoos is verkrijgbaar bij Albert Heijn. Alle overige smaken in pints zijn daarnaast ook verkrijgbaar bij de meeste Super de Boer en Makro filialen, diverse C-1000 winkels, avondwinkels en videotheken. De consumentenadviesprijs is 5,65 euro voor een pint (beker van 500 ml). Kijk voor meer informatie en lekkere ijsrecepten op www.haagen-dazs.nl. Häagen-Dazs is ook aanwezig op Taste of Amsterdam van 24 t/m 27 juni in het Amstelpark in Amsterdam.

/////////