Politie Zeeland


---


Z-700-2010 Goederen weg uit garagebox, Terneuzen
In de Diepenbrockstraat zijn afgelopen nacht bij een inbraak in een garagebox diverse goederen weggenomen.
De deur van de box werd vernield waarna alles overhoop werd gehaald. Er werden diverse goederen weggenomen waaronder een grijze damesfiets.

O-701-2010 Hennepkwekerij aangetroffen in Zierikzee
Dinsdagochtend werd in een pand in de De Brauwstraat in Zierikzee een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld.
De kwekerij werd aangetroffen op de vliering en bestond uit 215 planten. Alle planten en de betreffende apparatuur werden door de gemeente geruimd. De 29-jarige bewoner werd aangehouden.

W-702-2010 Auto's bekrast in Westkapelle
Dinsdag tussen 11.00 en 14.00 uur werden op de Molenwal en op 't Hout in Westkapelle diverse auto's beschadigd.
Tot nu toe gaat het om 6 à 7 auto's die met een scherp voorwerp werden bekrast. Er zijn geen schadebedragen bekend.

W-703-2010 Tasjesroof in Vlissingen
Zondag omstreeks 12.00 uur werd een 70-jarige Vlisingse vrouw in de Sottegemstraat in haar woonplaats beroofd van haar tas.
Zij liep ter hoogte van de parkeerplaats van het ziekenhuis en voelde plotseling een ruk aan haar tas, die zij om haar schouder had. Een manspersoon ging er met haar tas vandoor in de richting van de Nijverheidsstraat / Eedestraat. In de tas zaten enkele boeken.

O-704-2010 Overval in woning, Renesse

Maandag omstreeks 21.45 uur werden een 80-jarige man en een 75-jarige vrouw in hun woning aan de Hogezoom in Renesse door drie personen overvallen en beroofd van enkele honderden euro's.
Toen werd aangebeld bij de woning opende de man de deur, waarop drie personen de woning direct en met geweld binnenkwamen. De man en de vrouw zijn, nadat de drie personen weer weg waren, ter plaatse door het ambulancepersoneel onderzocht. De man is met hoofdletsel doorverwezen naar de HAP. De politie heeft ondertussen een buurtonderzoek gedaan en is druk bezig met verder onderzoek. Mensen die rond die tijd in de omgeving van de woning iets ongewoons hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.





Politie Zeeland