Gemeente Zwolle

Inloopavond en bijeenkomst klankbordgroep Park de Wezenlanden

De bouw van een horecapaviljoen is een van de laatste onderdelen van het herinrichtingsplan voor Park de Wezenlanden. Voor het paviljoen is een Programma van Eisen opgesteld, dat de raad in 2003 heeft vastgesteld. Naar aanleiding van vragen die tijdens de raadsvergadering van januari dit jaar zijn gesteld over deze horecavoorziening, is er een pas op de plaats gemaakt. Voordat verder gegaan wordt met de planvorming, wordt eerst in kaart gebracht hoe de bewoners uit de omgeving denken over het plan voor het paviljoen. Het Programma van Eisen vormt nog steeds het uitgangspunt voor de mogelijke inpassing van het horecapaviljoen.

Tijdens de informatieavond op 10 maart is hiertoe een eerste aanzet gegeven. De aanwezigen zijn geïnformeerd over de verschillende ontwikkelingen in het park en het vervolgproces. Ook konden de aanwezigen zich aanmelden voor de klankbordgroep.

Inloopbijeenkomst

Op woensdag 14 april vindt er een inloopbijeenkomst plaats. Vanaf 18.30 uur kunt u terecht voor meer informatie en het stellen van uw vragen over de planvorming van het horecapaviljoen. Er zijn verschillende thematafels ingericht waar onder meer de onderwerpen parkeren, Programma van Eisen, vergunningen en beheer aan bod komen. De gemeente en de ontwikkelaar zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Wilt u deelnemen aan de klankbordgroepbijeenkomst, dan kunt u zich hiervoor aanmelden.

Bijeenkomst klankbordgroep

Na afloop van de inloopbijeenkomst vindt de eerste bijeenkomst van de klankbordgroep plaats. In de klankbordgroep wordt gesproken over de diverse voorwaarden die gesteld moeten worden ten aanzien van de mogelijke inpassing van het paviljoen in het park. Onderwerpen die aan bod komen zijn parkeren, geluid, licht en het gebruik van het paviljoen.

Locatie

De inloopbijeenkomst en bijeenkomst van de klankbordgroep worden gehouden in de Gereformeerde Hogeschool, Grasdorpstraat 2 in Zwolle. Iedereen is van harte welkom.

Programma

18.30 uur: Inloopbijeenkomst (aula)
20.00 uur: Start klankbordgroep (lokaal H201, 2de verdieping) 21.30 uur: Einde programma