Ingezonden persbericht


*** PERSBERICHT ***

Door: Saron Petronilia
Datum: 23-02-2010

eigen wijze vrouwen workshop

De één praat er niet over.
De ander adviseert: gewoon negeren!
Een derde zegt: wij, Aziatische vrouwen, gaan niet in de overgang. En de vierde meent: Soms zit ik er in, en dan ben ik er weer uit. Op 14 april geeft Saron Petronilia, schrijfster van Het Eigen Wijze Vrouwenboek, de overgang bewust beleven de eerste eigen wijze vrouwenworkshop.

De overgang.

Meer dan een miljoen vrouwen in Nederland zit er nu midden in. Helaas vaak met te weinig informatie waardoor het een vervelende periode is. Op woensdagavond 14 april organiseert Saron Petronilia, schrijfster van het Eigen Wijze Vrouwenboek, de overgang bewust beleven, een drie uur durende workshop over de overgang.

Tijdens deze workshop leren deelnemers overgangsverschijnselen bij zichzelf te herkennen. Wat gebeurt er allemaal in je lijf dat afscheid neemt van haar vruchtbaarheid? Hoe ga je om met deze veranderingen? Lekker met vrouwen onder elkaar. Naar huis met bruikbare tips! Geïnspireerd door het gelijknamige boek van Saron Petronilia.

Waar: Het Coachhuis Utrecht.

Wanneer: 14 april

Hoe laat: van 19.00 - 22.00 uur

Kosten EUR 29

Aanmelden viasaron@petronilia.nl

Reacties van vrouwen op eerdere workshops van Saron:

Inspirerend, lekker los, ontspannend, spannend, mooie opbouw, intens en persoonlijk. (J. M.) Ik vond de avond erg fijn en teer er nog steeds op! Ik heb de positieve berichten bij me gehouden en voel me er lekker bij. (E.M.)

Hartelijk dank voor de heeeeeerlijke avond. Mijn leukste vrouwenwoensdagavond tot nu toe. We kenden elkaar niet voor 19.00 uur en gingen zoenend uit elkaar, dat zegt genoeg lijkt me... (J.Z.)

Saron Petronilia startte in 2006 met haar coachpraktijk Petronilia Coaching en Training - Sterk in persoonlijke ontwikkeling. In november 2009 publiceerde 2009 ze haar boek 'Het Eigen Wijze Vrouwenboek, de overgang bewust beleven'. Volg Saron op: www.twitter.com/eigenwijzevrouw.