Ingezonden persbericht

DISNEY CHANNEL ZOEKT TALENT VOOR MY CAMP ROCK

Hilversum, 15 april 2010 Disney Channel is op zoek naar jong talent! Kan jij net zo goed zingen en dansen als Demi Lovato en de Jonas Brothers? Geef je dan nu op voor My Camp Rock. In deze zoektocht gaan presentatoren Dean en Sita op zoek naar de beste Vlaamse en Nederlandse talenten. De winnaar van My Camp Rock wint zijn of haar eigen videoclip op Disney Channel.

Inschrijven kan vanaf 19 april tot en met 30 mei. Ben jij tussen de 8 en 15 jaar en is zingen en dansen je leven? Hoop jij het nieuwe talent van Nederland of Vlaanderen te worden en droom jij van een eigen videoclip? Dan is dit je kans!

Op zaterdag 18 juni is de eerste aflevering van My Camp Rock te zien bij Disney Channel. Naast een tweetal auditierondes gaan er 12 finalisten mee op My Camp Rock Bootcamp. Ze worden hier gecoacht door bekende Nederlandse coaches en krijgen tips uit het vak. Vier finalisten gaan naar My Camp Rock Final Jam en uiteindelijk wordt eind september de winnaar of winnares bekend.

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 33 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. In Nederland is Disney Channel sinds 3 oktober gratis te ontvangen voor alle UPC-abonnees. In Vlaanderen is de zender sinds 1 november te ontvangen via Telenet en Belgacom.