Ingezonden persbericht

persbericht

IS ER NOG EEN TOEKOMST VOOR DE HUIDIGE MANAGER?

NIEUWE LINKEDIN GROUP "HET NIEUWE MANAGEMENT" MAAKT VLIEGENDE START

Den Bosch, 15 april 2010 - Het Nieuwe Werken is sterk in opkomst. Steeds meer bedrijven stellen hun medewerkers in staat om zelf te bepalen, hoe, waar, wanneer en met wie ze willen werken. Daarnaast is social media, zoals o.a. Twitter en Linkedin, niet meer uit onze maatschappij weg te denken. Niet alleen veel veranderingen voor de medewerker, maar vooral de manager zal zich de komende jaren moeten aanpassen.

"De afgelopen jaren heb ik veel sessies over Het Nieuwe Werken en Social Media mogen geven. Meestal was het onderwerp de verandering en aanpassing voor de medewerker, maar het is juist de manager die zich dient aan te passen ", aldus Hans Schuurmans, Owner Linkedin Group Het Nieuwe Management. "Als entrepreneur voor Het Nieuwe Werken en Het Nieuwe Leren word ik dagelijks geconfronteerd met deze vragen . Logisch gevolg was natuurlijk om social media (linkedin) te gebruiken om deze vragen te beantwoorden. Met de oprichting van de nieuwe Linkedin Group Het Nieuwe Management is al meteen de kracht van social media te zien. In enkele weken hebben al honderden managers zich aangemeld. In deze linkedin Group beschikken we over een enorme schat aan kennis en ervaring. Hierdoor is op iedere vraag een antwoord en worden kennis en ervaring gedeeld. "

De Linkedin Group "Het Nieuwe Management (voor iedere manager)"kan via www.linkedin.com worden benaderd. Verschillende managementauteurs geven op regelmatige basis hun bijdrage op het gebied van Het Nieuwe Werken en Het Nieuwe Leren. Naast deze bijdrage is er eveneens de mogelijkheid voor het volgen van professionele, online managementcursussen. Abonneren op de linkedin Group "Het Nieuwe Management" is natuurlijk gratis en abonneren kan via http://www.linkedin.com/groups?gid=2806938

Over HANS SCHUURMANS

Hans Schuurmans is entrepreneur voor Het Nieuwe Werken en Het Nieuwe Leren en wordt veel voor seminars en presentaties gevraagd. De sessies van Hans Schuurmans zijn vol passie en enthousiasme en worden als inspirerend ervaren.

Naast deze werkzaamheden is Hans Schuurmans betrokken bij diverse organisaties op het gebied van Het Nieuwe Werken en Het Nieuwe Leren. Op Linkedin is Hans Schuurmans owner van een aantal Linkedin groepen en geeft hier regelmatig zijn visie op Het Nieuwe Werken\Leren en social media.