Ingezonden persbericht

Twinfield lanceert Factureren-abonnement voor ZZP'ers

Abonnement biedt ZZP'ers toegang tot professioneel boekhoudplatform

Hoevelaken 15 april 2010 - Twinfield, pionier en marktleider op het gebied van online boekhouden, lanceert vandaag een speciale abonnementsvorm voor ZZP'ers: Twinfield Factureren. Met dit nieuwe abonnement stelt de ZZP'er zijn facturen direct op in een professioneel boekhoud platform. Uit de Nationale Boekhoud Enquête is gebleken dat bijna de helft van de midden- en kleinbedrijven tot 5 werknemers haar facturen in een standaard Office programma maakt en dat bijna 80% haar facturen nog verstuurd via de post. Door verkoopfacturen direct in de Twinfield administratie aan te maken wordt het beheer van betalingen en aanmaningen geautomatiseerd. Het Twinfield Factureren-abonnement is per direct te bestellen en kost ¤ 14,95 per maand.

"ZZP'ers kunnen tijd, geld en moeite besparen met het nieuwe Factureren-abonnement. Daarnaast vinden ze de aansluiting bij honderden accountantskantoren die al met Twinfield werken", zegt Mark Appel, Marketing Manager bij Twinfield. "Er zijn momenten waarop een geautoriseerd financieel verslag nodig is -bijvoorbeeld voor het aanvragen van een krediet. Een naadloze aansluiting tussen de boekhouding van een ZZP'er en administratie- en accountantskantoren voorkomt onnodig tijdsverlies, en bespaart de ZZP'er behoorlijk wat geld".

Facturen worden op basis van een zelf aan te passen sjabloon in Twinfield internetboekhouden opgesteld en kunnen elektronisch verstuurd worden. Aanmaningen worden automatisch aangemaakt waardoor de ZZP'er een goede debiteurenbewaking kan voeren.

Voor meer informatie en om volledig op te hoogte te blijven van de activiteiten van Twinfield gaat u naar www.twinfield.nl, abonneert u zich op de nieuwsbrief van Twinfield, of volgt u Twinfield via twitter: @Twinfield. Op de Twinfield blog Vooruitstrevend Denken vinden accountants en ondernemers allerhande tips op het gebied van het nieuwe 2.0 tijdperk.

Over Twinfield
Twinfield International N.V. is dé marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa. Op dit moment worden er meer dan 80.000 administraties via Twinfield gevoerd in 22 landen. Online boekhouden via Twinfield betekent flexibel boekhouden; met abonnementsvormen voor zowel kleine- als grote organisaties. Twinfield gebruiken betekent ook efficiënt, veilig en direct informatie kunnen delen met een administratie- of accountantskantoor. Doordat Twinfield werkt als webtoepassing kan vanaf iedere plaats, op ieder gewenst tijdstip, via een veilige internetverbinding online gewerkt en gedeeld worden. Voor meer informatie over de diensten en het bedrijf bezoek: www.twinfield.nl.

Noot voor redacties

Voor meer informatie en beeldmateriaal (

Ingezonden persbericht