Warchild


Ontmoet War Child-medewerkers op 15 april

29 maart 2010 - Heb je altijd al willen weten hoe de werkdag van een War Child-medewerker in Oeganda er uit ziet? Hoe gevaarlijk het is om in Afghanistan te werken? Wat War Child precies doet in Colombia? En hoe War Child-medewerkers de aangrijpende verhalen van oorlogskinderen verwerken?

Stel je vragen
Op 15 april kun je antwoord krijgen op deze vragen. Regelmatig komen de medewerkers uit onze projectlanden naar ons hoofdkantoor in Amsterdam. Dit jaar kun jij daarbij zijn! We nodigen je van harte uit om te luisteren naar de verhalen uit het veld en natuurlijk om al je vragen te stellen.

Ontmoet War Child
Wat: Ontmoet War Child-medewerkers uit het veld Waar: Hoofdkantoor War Child - Oranjekerk - Van Ostadestraat 149 - Amsterdam
Wanneer: 15 april 2010 van 16:00 tot 18:00 uur RSVP: Uiterlijk voor 8 april naar bijeenkomst@warchild.nl

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus laat ons snel weten of je aanwezig wilt zijn. Vermeld hierbij je naam, telefoonnummer en met hoeveel mensen je komt.

Chatsessie
Voor degenen die niet naar ons hoofdkantoor in Amsterdam kunnen komen, organiseren wij dezelfde middag een chatsessie. In de War Child chatroom kun je online je vragen stellen en krijg je direct antwoord. Je hoeft hiervoor geen extra software te downloaden of te installeren. Stuur alleen een mailtje naar bijeenkomst@warchild.nl om ons te laten weten dat je graag wilt chatten. We nodigen je dan op 15 april via email uit voor de chatroom.