Gemeente Oldenzaal


Inloopavond herontwikkeling Kastanjestraat (De Bolster)

13 april 2010

Op donderdag 15 april vindt van 19.00 tot 21.00 uur een inloopbijeenkomst plaats over de herontwikkeling van de plek van de voormalige school De Bolster aan de Kastanjestraat. Deze plek is aangewezen als locatie voor een project met Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).

De inloopavond

De inloopavond wordt gehouden in het stadhuis. Er wordt informatie gegeven over de gemeentelijke uitgangspunten voor de locatie en het CPO in het bijzonder. Tevens wordt een globale planning van de ontwikkeling van de bouwlocatie gepresenteerd. Om 19.30 uur en om 20.30 uur verzorgt een CPO-ervaringsdeskundige een korte presentatie.

Collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO)

Bij CPO bouwt samen met andere particulieren, afgestemd op uw budget, uw eigen droomhuis. Naast het voordeel van het realiseren van uw eigen woning is CPO vaak ook goedkoper dan het kopen van een bestaande woning of het kopen van een nieuwbouwwoning van een projectontwikkelaar. Wij vinden het belangrijk dat meer mensen de kans krijgen om hun eigen woning te bouwen. Als u in een groep meedoet dan helpen wij u op weg met voorlichting en adviezen.