Uitnodiging presentatie Jaarverslag CBP op 15 april 2010

13/04/2010 16:52

College bescherming persoonsgegevens (CBP)

Op donderdag 15 april 2010 presenteert Jacob Kohnstamm, voorzitter van het College bescherming persoonsgegevens (CBP), het jaarverslag van het CBP over 2009.

Jacob Kohnstamm zal een korte introductie geven. Hierna is ruimte voor vragen. Na afloop van de presentatie is de heer Kohnstamm beschikbaar voor interviews.

Een vertegenwoordiger van uw redactie is van harte uitgenodigd de bijeenkomst bij te wonen.

Nadere informatie:

Datum: Donderdag 15 april 2010.

Tijd: 10.00 - 11.00 uur.

Locatie: Perscentrum Nieuwspoort; Frits van de Poelzaal.

Aanmelding: Gelieve uw komst te melden bij Koosje Verhaar, hoofd Communicatie, via k.verhaar@cbpweb.nl of via tel.nr. 070-8888 500.

Over het CBP

Iedereen heeft recht op een zorgvuldige omgang met zijn of haar persoonsgegevens. Het College bescherming persoonsgegevens houdt toezicht op de naleving van de wettelijke regels die zien op de bescherming van persoonsgegevens, zonodig met behulp van sancties. Daarnaast adviseert het CBP over voorgenomen wetgeving die betrekking heeft op de verwerking van persoonsgegevens. Bij het uitvoeren en verantwoorden van zijn werkzaamheden heeft het CBP oog voor de maatschappelijke context van de aan hem voorgelegde vragen, problemen of klachten. Het streeft naar een open dialoog met de samenleving en naar samenwerking met andere maatschappelijke organisaties.

www.cbpweb.nl


----





http://www.cbpweb.nl/Pages/home.aspx

http://www.cbpweb.nl